Reduceri la inceput de an: Tonere si cartus cu cerneala pentru imprimanta la preturi mici

22 Jan 2020
Reduceri la inceput de an: Tonere si cartus cu cerneala pentru imprimanta la preturi mici

Primele luni ale anului inseamna, intotdeauna, nevoia de stocuri noi pentru diverse consumabile. Cei care scriem, printam, folosim hartii intre colegi sau cu clientii ne zboara gandul prima oara la imprimanta. Avem cartus, avem cerneala, avem tonere pentru imprimanta? Ei bine, daca nu avem stocuri suficiente, avem noroc! Pentru ca magazinele de specialitate au Reduceri si Oferte speciale fix la aceste articole la inceputul lui 2020.

Pe listele de produse de la Maxxit.ro regasiti tot ceea ce aveti nevoie: tonere de imprimanta, fie ca vorbim despre tonere pentru imprimanta tip Brother sau toner de imprimanta Lexmark, cartus cu cerneala pentru imprimanta laser, toner original sau toner compatibil, orice va trebuie poate fi cumparat acum la promotie, ba chiar si cu transport gratuit.

Daca ceea ce va intereseaza sunt tonere de imprimanta Brother puteti alege din cele peste 100 de tipuri de produse, fiecare cu caracteristicile si functionalitatile sale specifice. Gasiti in lista de la toner Brother negru, cu optiunea de printa de la 1.500 pana la 3.500 de pagini, pana la toner magenta Brother, chiar si pentru 6.000 de pagini, sau toner cyan si yellow. Nu uitati sa verificati in specificatiile fiecaruia dintre produse pentru ce tip de model este compatibil, eventual folosind functia de cautare direct pe codul de model care va intereseaza.

Reduceri speciale veti regasi si la tonerul de imprimanta Lexmark sau la cartuse cu cerneala pentru imprimanta laser. Pentru modelul Lexmark sunt peste 400 de tipuri de produse disponibile, inclusiv variante cu randament de peste 36.000 de pagini, in timp ce pentru imprimantele tip laser oferta este mult mai varianta, continand atat variante de toner compatibil, cat si solutii de toner original. Avantajul achizitiei il puteti calcula in functie de randamentul si nevoia de a printa mai mult sau mai putin, cert fiind ca acesta creste odata cu timpul de folosire.

Retineti faptul ca produsele din oferta actuala beneficiaza de o Oferta Speciala de Pret in aceasta perioada si, in plus, veti avea parte si de Transport Gratuit pentru orice comanda mai mare de 300 de lei. Reducerile vor mai fi valabile si in zilele urmatoare, dar e clar faptul ca epuizarea stocului se va intampla destul de rapid, mai ales la aceste preturi.

Immprimantele Brother sau Lexmark sunt proiectate pentru a fi rapide, fiabile si eficiente, ceea ce le face o alegere ideala pentru casa sau birou. Pentru a pastra toate aceste functionalitati la cei mai buni parametri este necesar sa folositi un toner Brother ori Lexmark compatibil, sau un toner original de cea mai buna calitate si din surse de incredere. De aceea, toate produsele din oferta MaxxIT sunt verificate si etichetate ca fiind Calitate Premium, corespunzand 100% cerintelor producatorului.

Cumpara chiar acum orice toner de imprimanta iti doresti si beneficiaza de Reducerile de Pret existente!