Matrimoniale online: Adevarul despre compatibilitate

27 Feb 2020
Matrimoniale online: Adevarul despre compatibilitate

In general atunci cand folosesc un site de dating online sau matrimoniale, membrii se gandesc foarte mult la compatibilitate; vor sa-ti aleaga partenerii de discutii si de intalnire mai ales in functie de compatibilitate.

In acest sens, profilurile de pe site-urile de matrimoniale sunt ticsite cu informatii prin care cei interesati pot rasfoi tot pentru a ajunge la concluzia daca sunt compatibili sau nu cu o anumita persoana. Dar ce se intampla atunci cand iti place o persoana dar cumva iti dai seama ca nu sunteti foarte compatibili – aveti putine lucruri in comun. Unii membri nu doresc sa acorde sanse unor astfel de relatii, in timp ce altii se lasa dusi de val si vor sa testeze cat de importanta este compatibilitatea intre doi parteneri.

In urmatorul text Intalniri online va explica adevarul despre compatibilitate- cum ar trebui sa priviti acest lucru, cat este de important, ce sanse exista pentru o relatie de lunga durata daca intre cei doi exista incompatibilitate.

Compatibilitatea in Intalniri online

Ai inceput o relatie cu o persoana care are o perspectiva diferita asupra vietii, comparativ cu tine? Poate ca te inalnesti cu o persoana care are gusturi foarte diferite si nu esti sigur daca sunteti compatibili.

Nu trebuie sa te  descurajezi. Site-urile de matrimoniale iti arata cum ar trebui sa privesti aceasta situatie. Daca ajungeti sa va cunoasteti diferentele unul celuilalt va fi extrem de interesant pentru ambele parti si in cele din urma puteti descoperi ca se poate crea chimie intre doua astfel de persoane, aparent incompatibile.

Iata ai jos cateva mituri despre intalniri online, astfel incat tu si partenerul tau potential sa puteti ajunge la un numitor comun.

1. Diferenta = dezastru. 

Intalnirile incep de la o scanteie, care se transforma in chimie si dupa aceea cu putin noroc in ceva foarte special. Diferentele dintre voi sunt ceea ce poate fi mai interesant si mai atractiv intre voi doi – asa ca nu le lasati sa va faca sa dati un pas in spate – ele sunt cheie acestei prime scantei.

Nu iti ascunde opiniile sau placerile vinovate fata de persoana pe care o intalnesti pentru ca nu stii niciodata cat de surprinsa sau interesata va fi aceasta – avand in vedere ca nu le-a mai experimentat niciodata.

2. Sa fii compatibil inseamna sa fii la fel. Fals. 

Doar pentru ca amandurora va place un serial TV nu inseamna ca jucati in aceeasi echipa de fotbal si ca automat sunteti compatibili. Compatibilitatea reada tine de a gasi perechea potrivita – fie ca cei doi ajung sa se echilibreze reciproc cu trasaturile diferite (organizate sau spontane), fie pur si simplu pentru ca sunt pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste viitorul.

3. Certurile si neintelegerile creaza intotdeauna probleme. 

Nu toate certurile sunt rele. De fapt, este perfect normal si sanatos pentru cei care se afla intr-o relatie ca la un moment dat sa se afle in discutii in contradictoriu; astfel cei doi se elibereaza de tensiune si respira aer mai curat.

Este important ca cei doi sa-si exprime sentimentele si interesele, decat sa le ingroape in sine. Tu si partenerul tau va veti simti mult mai bine unul cu celalalt dca veti alege sa fiti sinceri.
4. Oamenii se schimba daca ii bati la cap.

Site-ul matrimoniale365.ro este de parere ca acesta este un mit. De ce? Daca ar fi adevarat inseamna din start ca tu te intalnesti cu antonimul celui care este in realitate. Indiferent ce faci, nu incerca sa-l schimi ca sa fie ca tine – o sa risti sa pierzi chiar esenta care v-a atras unul pe celalalt.