Lentilele de contact colorate atipice: un nou trend al verii 2020

Daca te-ai gandit la o vara incendiara in ceea ce priveste aspectul tau estetic, trebuie sa stii ca acest lucru este mai usor ca oricand de realizat, mai ales daca ai la dispozitie lentile de contact colorate atipice, turcoaz si safir.

Ochii sunt considerati, prin traditie, „oglinda sufletului”, de aceea este foarte usor de inteles de ce majoritatea doamnelor si domnisoarelor se ingrijesc nespus de mult de aspectul ochilor.

Ca idee de ansamblu pentru vara anului 2020, lentilele de contact colorate turcoaz si safir sunt sursa celor mai mari schimbări ale imaginii.

De ce sa alegi lentile colorate safir si turcoaz vara aceasta?

Motivele alegerii unei game de lentile turcoaz si safir in aceasta vara tin atat de prejudecatile personale, cat si de dorinta fiecaruia de a da frau liber inhibitiilor.

Schimbarea zilnica a imaginii poate fi prea obositoare sau dificila. Prin urmare, pentru a asigura o metamorfoza regulata a aspectului, este bine sa folosesti disponibilitatea lentilelor colorate.  Lentilele turcoaz si safir vor conferi fetei tale un caracter diferit.

In primul rand, lentilele turcoaz sunt perfecte pentru persoanele care doresc sa obtina un aspect neconventional. Aceste culori sunt destinate persoanelor curajoase care au nevoie de schimbare radicala.

Culoarea originala ofera o incredere mult mai mare

Este de la sine inteles ca daca alegi o nuanta originala de lentile de contact turcoaz sau safir ofera purtatorilor o incredere mult mai mare in sine, prin forta patrunzatoare a culorilor. Culoarea turcoaz iti poate reaminti de albastrul splentid precum cerul unei zile insorite de vara al Marii Mediterane. De partea cealalta, safirul aminteste de culoarea verde ca smaraldul a Marii Egee, nuanta specifica mirificei insule Thassos.

Care sunt avantajele pentru ochi ale lentilelor de contact turcoaz si safir?

Lentilele de contact colorate atipice turcoaz si safir prezinta multiple avantaje de natura cosmetica pentru cei ce apeleaza la ele.

Lentilele turcoaz sunt utile nu numai pentru persoanele care au nevoie de o schimbare rapida, dar si pentru cei care pur si simplu se plictisesc cu lentile clasice. In al doilea rand, culoarea originala a lentilelor adauga incredere. Sunt atractive, atat pe timpul zilei, cat si noaptea. Lentilele turcoaz accentueaza machiajul, deci se potrivesc de minune cu tinutele vestimentare trendy.

AquaView Color- o categorie de lentile colorate la mare cautare

Originalitatea lentilelor colorate turcoaz si safir este inestimabila. Una dintre putinele marci de lentile de contact turcoaz si safir consacrate in intreaga lume este cea a lentilelor AquaView Color.

AquaView Color sunt lentile de contact create pentru persoanele care doresc sa schimbe culoarea ochilor in timp ce isi imbunatatesc acuitatea vizuala. In plus, sunt recomandate celor care au o problema cu senzatia ochilor uscati.

Principalele avantaje lentilele AquaView Color sunt:

  • ofera pana la 7 posibilitati de alegere a culorilor
  • asigura o corectie eficienta a vederii – pe langa faptul ca lentilele ofera o schimbare naturala a culorii ochilor, ajuta si la vedere. Folosite in mod regulat, inhiba dezvoltarea miopiei.
  • echipate cu filtru protector UVA si UVB – deci blocheaza pana la 86% din radiatiile UVA si 98% din radiatiile UVB

Alegerea unui set de lentile de contact colorate AquaView Color se poate dovedi foarte eficienta, fie ca le alegi din ratiuni cosmetice, ori din ratiuni terapeutice!