Joie si Nuna, rezultate de exceptie la testarea ADAC din Octombrie 2020!

Joie – Scaun auto i-Spin Safe, nastere – 105 cm

Scaunul auto I-Spin Safe este un produs inedit! Are certificare tripla, ceea ce este un lucru uimitor si, in niciun caz, o sarcina usoara – i-Spin Safe a fost testat in cadrul ADAC (unde a obtinut calificativul „Good” – 1.6), a fost testat in cadrul strictului test suedez PLUS si are, suplimentar, si certificare i-Size. Asadar, acest scaun auto s-a dovedit a fi unul extrem de sigur in conditii in care au fost combinate viteze mari de deplasare cu decelerare rapida pentru a crea cele mai mari forte g ale oricarui test.O astfel de severitate dovedeste ca o protectie puternica este incontestabila.

Acesta poate fi folosit de la nastere pana la greutatea de 18.5 kg si se utilizeaza doar cu spatele la sensul de mers, ceea ce inseamna ca fiecare calatorie este mult mai sigura pentru gatul fragil al copilasului tau. Avand certificarile ADAC, i-Size si Plus Test, i-Spin Safe ofera protectie maxima din orice unghi. Avand si o pozitionare naturala, rotirea cu o singura mana Simple Swivel ™ asigura o rotire usoara de 90 °cu spatele la sensul de mers, indreptandu-l pe cel mic spre tine, pentru a fi in siguranta pe toata durata calatoriei.

Cuplarea automata a panourilor de protectie laterala Guard Surround Safety ™ ofera o o absortie suplimentara de energie in timpul unui accident, face ca scaunul auto sa se blocheze in exterior atunci cand hamul este strans, fiind sigur pe toate partile.

Nuna – Scaun auto i-Size PRYM, 40 – 105 cm

PRYM a obtinut calificativul ‘Good’ la prestigiosul test ADAC, cel mai riguros test European al siguranţei scaunelor auto. Acest scaun i-Size este un pioner al funcţiei de deschidere automată a protecţiei la impact lateral.

Pastreaza-l pe micutul tau mereu in siguranta cu ajutorului scaunului auto PRYM, un scaun auto inteligent si i-Size, care este prevazut cu panouri de impact laterale cu declansare automata pentru protectie instanta, cat copilul tau se afla la bord.

Sistemul de blocare Smart Ride lock-off ™ pentru siguranta sporita este extrem de util atunci cand doriti sa schimbati orientarea si pozitionarea copilului – de la orientarea cu spatele la sensul de mers catre orientarea cu fata la sensul de mers. Acest lucru este posibil datorita rotirii usoare la 360°, precum si tehnologiei de rezistenta a otelului, piciorului de fixare si barei integrate.

Astfel, scaunul auto PRYM ii protejeaza si ii mentine in siguranta pe cei mici in orice calatorie.

Parteneri media
Termeni și condiții | Consimtamant cookie-uri

Capital Comunicate