Avans de 35% al afacerilor companiei românești de outsourcing Optima, în 2018

Daniel Mereuță, director general Optima: “Ne interesează să creăm în interiorul companiei un mediu intraprenorial care să genereze inovație pentru dezvoltare. Suntem pregătiți să  investim în idei de proiecte noi pe care le poate avea orice coleg din companie”.

Optima, compania de outsourcing cu capital majoritar românesc, a realizat afaceri de peste 22 milioane de lei în 2018, cu 35 de procente mai mult decât în anul precedent.  “An de an continuăm să creștem într-un ritm alert și asta datorită faptului că ne adaptăm în mod constant la contextul pieței, fie că vorbim despre clienți sau de resursele umane implicate. Anul trecut am înregistrat o premieră, în sensul că am trecut pragul de 20 de milioane de lei cifra de afaceri, care a fost și unul din obiectivele noastre pentru anul 2018. Practic, am început să culegem roadele strategiei noastre de extindere în țară.

Creșterea a avut la bază extinderea operațiunilor pentru clienții existenți, adăugând în același timp și proiecte noi în special pentru industria financiară. Vom continua să ne dezvoltăm și în 2019 și lucrăm deja la extinderea operațiunilor noastre atât în Iași cât și în Brașov. Ne mărim echipa, spațiul de birou, ne pregătim pentru un nou ciclu de creștere, chiar dacă anul acesta se anunță mai dificil din punct de vedere macroeconomic”,  declară Daniel Mereuță, director general Optima.

Citește mai multe detalii aici.