Acum te bucuri de ambianta ideala si intretinere minima cu flori de plastic

12 Nov 2019
Acum te bucuri de ambianta ideala si intretinere minima cu flori de plastic

Plantele artificiale produse la standarde moderne au un aspect 100% veritabil si pot fi foarte usor confundate cu cele reale. Cu aspectul lor impecabil si contributia lor la conturarea unui ambient placut, florile de plastic si-au gasit un loc bine determinat in construirea unui mediu propice starii de bine.

Unele incaperi au darul de a te transpune in alta lume de cand pasesti in ele. Ambianta unui loc iti poate insufla calm, relaxare, spor la productivitate sau o stare generala de confort.

Experienta ambiantei poate fi retraita atat de musafirii ocazionali, cat si de catre oamenii ce au de-a face cu locul respectiv zi de zi. Florile sunt amintirea naturii de care avem nevoie pentru a ne simti in largul nostru, coloritul care ne incanta si ne usureaza stresul, ne creste creativitatea si ne face sa fim eficienti.

De ce flori de plastic in defavoarea celor naturale?

In primul rand florile de plastic nu necesita intretinere, precum suratele lor naturale, care pot fi o reala bataie de cap intr-un spatiu plin de miscare. Mai mult decat atat, acestea nu depind de conditiile de clima, ceea ce duce, practic, la alegeri nelimitate.

Ofilirea nu mai este o problema

Un factor foarte important este, de asemenea, durabilitatea. Sortimentele de flori de plastic rezista mult timp, iar faptul ca nu trebuie schimbate des este unul din principalele motive care au dus la inventia lor. Schimbarea anotimpurilor nu le influenteaza iar toata atentia de care au nevoie este doar o curatare periodica pentru pastrarea aspectului.

Costurile intretinerii sortimentelor de flori de plastic sunt incomparabil inferioare plantelor care necesita solutii de ingrijire, fertilizare sau vitamine si, in general, multa atentie oferita frecvent.

Unde folosim flori de plastic si plante artificiale?

Utilitatea este larga in ceea ce priveste decorul cu flori de plastic: de la decorarea locuintelor, la terase, birouri, gradini sau poate chiar evenimente speciale care necesita o ambianta rafinata. Spre deosebire de plantele naturale, florile de plastic nu tin cont de conditiile de lumina sau de temperatura, deci pot fi folosite si in spatii exterioare.

Tipuri de flori

Printre cele mai populare alegeri pentru achizitionarea florilor de plastic sunt, desigur, buchetele de flori de plastic considerate traditionale, precum trandafirii sau lalelele. Optiuni exista, insa, mult mai multe, sortimentele de flori de plastic ajung sa fie, in prezent, de ordinul sutelor.

Daca vrei sa decorezi un spatiu, magazinul online LeafShop.ro ofera peste 300 de modele de flori de plastic, buchete si aranjamente, arbusti ornamentali, legume si fructe artificiale si accesorii, toate disponibile pe site. Pentru cei indecisi, specialistii acestui magazin online sunt disponibili mereu pentru sfaturi.