Evenimente Abonamente Comunicate

Lifestyle, Media, Marketing si PR

Angajari Videochat din studio sau Videochat de acasa?

Autor: | | 4564 Vizualizari

In ultima vreme, videochatul a devenit un subiect extrem de mediatizat. Toata presa si intreg mediul online sunt acaparate de reclame si anunturi de angajare in domeniu.

Ce este atat de special la acest domeniu de activitate? De ce videochatul atrage atat de multe tinere spre o cariera in studio? Raspunsul e simplu, la prima vedere. Videochatul este cel mai bine platit job din lume.

Un model videochat cu experienta ajunge sa castige pana la 1000 lei pe zi. Asta inseamna ca, in doar 3 zile, poate castiga mai mult decat salariul mediu lunar din Romania.

Banii nu sunt insa singurul motiv pentru care tinerele aleg cariera in videochat. Pe langa sumele uriase ce pot fi castigate ca model videochat, studiourile de profil ofera pachete de beneficii greu de egalat de catre orice companie de pe piata.

Ce beneficii ai cand alegi sa te angajezi in videochat?

Pentru un studio de videochat profesionist, angajatii reprezinta cea mai de pret resursa. Astfel, modelele sunt, de foarte multe ori, puse pe primul loc. Pentru a crea un mediu de lucru placut, studiourile incep sa ofere beneficii extrem de atractive.

Ritzy Studio, de exemplu, este un studio de videochat din Bucuresti relativ nou insa cu o crestere senzationala, datorata tocmai modului in care isi trateaza echipa. Modelele au parte de tot rasfatul dorit in acest studio.

Au acces GRATUIT la sala de fitness & bodybuilding, la cycling, aerobic, pilates, yoga si zumba fitness. Au garantat acces la piscina, spa, cusuri de dans, arte martiale. In plus, pentru confort in timpul programului, reprezentantii studioului s-au gandit la un pachet de beneficii inedit.

Acestia ofera acces cu ajutorul unei aplicatii interne, la un fresh&snackbar. Astfel, modelele pot comanda in camera orice gustare, desert  sau o cafea, o limonada, oricand le este pofta de acestea.

Alaturi de aceste beneficii, de banii pe care ii pot castiga si de comisioanele de pana la 50% din incasari + bonusurile considerabile, acestea mai au inca o oportunitate reala de castig, daca aleg sa lucreze la Ritzy. Studioul le ofera cazare gratuita, daca nu sunt din Bucuresti.

Iar lista nu se opreste aici. Ca orice studio de videochat profesionist care isi intelege modelele si stie cat de important este confortul acestora in timpul programului, Ritzy a ales sa ofere inca o alternativa fetelor interesate de un job in domeniu.

Videochat de acasa – Castiga peste 5000 de lei saptamanal din confortul propriei locuinte

Da, este 100% real. Daca esti interesata de oportunitatea unei angajari in videochat, trebuie sa stii ca Ritzy Studio ofera tuturor modelelor sansa de a practica videochat de acasa. Pentru mai multe detalii in acest sens, poti contacta reprezentantii studioului, la telefon sau Whatsapp: 0749374899 sau poti intra pe site: www.ritzy.ro pentru a descoperi mai multe.

Capital - Twitter
Capital - Google+   
Capital - LinkedIn

Alte comunicate Ritzy Studio

Ritzy Studio

Domeniu: Computere/Soft/Internet

Ritzy Studio este un studio de videochat infiintat la inceputul anului 2018, care intr-o perioada de timp record a ajuns in top-ul studiourilor de videochat din Romania. Iti oferim tot sprijinul necesar pentru a-ti incepe sau continua cariera in cel mai bine platit domeniu de activitate la momentul actual.

Mai multe despre Ritzy Studio

Ultimele comunicate

Ultimele comunicate 1 - 7