Potrivit companiei, începând cu data de 18 mai biletele Blue Air pot fi achitate în rate prin intermediul cardului de credit CardAvantaj de la Credit Europe Bank.

Astfel, destinaţii populare precum Paris, Londra, Roma sau Barcelona pot fi rezervate cu preţuri începând de la 14.99 euro pentru orarul de vară şi iarnă 2011-2012, iar plata în rate se poate face online, pe www.blueairweb.com, sau la Agenţia Blue Air din Aeroportul Băneasa.

"Pentru Blue Air, noua posibilitate de achiziţionare a biletelor oferă clienţilor noştri o mai mare flexibilitate în călătoria cu avionul. Având în vedere situaţia economică la nivel mondial, suntem convinşi că pasagerii Blue Air nu vor fi nevoiţi să renunţe la vacanţa mult dorită folosind beneficiile CardAvantaj", a declarat Sherif Ussama, CEO al Blue Air.

"Credit Europe Bank este prima bancă din România care a facilitat cumpărarea de servicii de transport aerian în rate fără dobândă prin intermediul CardAvantaj. Acum am ales să trasferăm această facilitate şi în online. Serviciul este unul inovator considerând că platforma prin intermediul căreia se efectuează tranzacţiile este internă, a Credit Europe Bank. Salutăm parteneriatul cu Blue Air şi ne bucurăm că portofoliul online al CardAvantaj este completat cu un produs modern şi atractiv", a declarat Dorin Iancu, şef retail banking sales, Credit Europe Bank.

Biletele de avion pot fi achitate în maximum trei rate, fără dobândă. Pentru efectuarea tranzacţiei pe site-ul Credit Europe Bank nu se percepe niciun comision suplimentar.

Credit Europe Bank (România) SA, membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii, către peste 420.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 86 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Blue Air este singura companie de smart flying cu capital 100% privat românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo. Flota companiei este constituită în prezent din opt aeronave Boeing 737. Compania a semnat în 2008 contracte pentru achiziţionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation (două aeronave din seria 800 şi trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air începând cu anul 2013.Până la sfârşitul anului 2010, peste 6 milioane de pasageri au ales să călătorească cu Blue Air.
SURSA: Agerpres