Compania Naţională de Investiţii (CNI) anunţă, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, că Stadionul Arcul de Triumf este aproape de finalizare. Mai precis, stadionul de rugby este gata în proporţie de 90%.

CNI mai anunţă că a început deja montarea gazonului, operaţiune ce urmează a fi finalizată în cursul săptămânii viiitoare. În plus, se lucrează la partea de finisaje şi la nocturnă, dar şi la amenajarea centrului medical de recuperare pentru sportivi.

“Stadionul Arcul de Triumf realizat în proporție de 90%!

Lucrările au intrat în linie dreaptă și a început montarea gazonului, operațiune care va fi finalizată în cursul săptămânii viitoare, urmând a fi realizate ulterior lucrările de ranforsare cu fibră sintetică.
Se lucrează la partea de finisaje și nocturnă și au sosit echipamentele medicale cu care urmează a fi dotat centrul medical de recuperare pentru sportivi.

#ArculdeTriumf #FRR #stadion #Euro2020 #investiminsport #CNI #PNCIPS”, este mesajul postat de Compania Naţională de Investiţii.

Şi stadionul Rapidului începe să prindă contur

În urmă cu o săptămână, Compania Naţională de Investiţii a transmis o actualizare şi cu privire la stadionului din Giuleşti.

“Arena din Giulești prinde contur!

Au fost montate gradenele, se lucrează la structura metalică pentru acoperiș și la interioare”, au transmis cei de la CNI, alături de o filmare realizată cu drona a stadionului de fotbal.