Deja pentru mulți români, Vlad Vaida este un personaj foarte cunoscut. El s-a făcut remarcat în rândul tinerilor pe platformele de socializare în vogă, în special TikTok, iar numărul urmăritorilor săi a crescut anul acesta de 30 DE ORI. O performanță greu de egalat. 

Vlad a crescut, în mai puțin de 12 luni, de la 20 de mii de urmăritori – cât avea la începutul anului – la aproape 700 DE MII. El se află printre primii 10 cei mai urmăriți utilizatori români, de pe platforma TikTok. Astfel că, în 2020, Vlad Vaida a fost urmărit de 450 de milioane de fani. 

Nu există neapărat o rețetă a succesului, ci mai degrabă este vorba de perseverență și de muncă multă în spatele fiecărui filmuleț pe care îl realizează.

Cea mai mare creștere a avut-o pe perioada stării de urgență, atunci când românii și-au petrecut mult mai mult timp pe rețelele sociale, ajungând să își înzecească numărul de urmăritori în mai puțin de 2 luni.

Vlad se inspiră din experiențe reale din viața sa, pe care le expune pe platformă în filmulețe amuzante. De asemenea, el a creeat și un “trend” cu seria “Ești român dacă…”, unde povestește despre obiceiurile mai neobișnuite ale românilor. 

Autenticitatea, factorul cheie

“Cred ca cea mai mare provocare a fost să rămân autentic. De obicei oamenii au tendința să arate perfecțiunea pe rețelele sociale. Eu, în schimb, arăt ceea ce sunt eu, cu bune – cu rele. Așa cum sunt online, așa sunt și dacă mă vezi pe stradă. Iar oamenii cred că apreciază asta. Sunt zile în care postez chiar și 6-7 filmulețe pe zi, iar asta îmi ocupă tot timpul. Este un proces destul de complex în realizarea materialelor, chiar dacă majoritatea nu depășesc 15 secunde.

Eu fac absolut totul. TikTok nu este doar despre amuzament. Eu am în total 3 canale pe TikTok. Pe lângă cel de divertisment, am canalul educațional – unde postez fel si fel de curiozități și lucruri de cultură generală pe înțelesul tuturor, dar și canalul de fitness – recent lansat, unde îndemn lumea să aibă un stil de viață sănătos”. 

Tânărul în vârstă de 23 de ani a reușit și performanța de a avea cel mai urmărit clip video din 2020, pe TikTok România. Atunci a adunat aproape 6 milioane de vizualizări, realizând un pamflet inspirat după un trend din America. 

Planurile lui Vlad Vaida pentru 2021 sunt numeroase. Luna trecută a încheiat cursurile unei școli de antrenori personal, iar anul viitor își propune să își îndemne fanii să facă cât mai multă mișcare și să adopte un stil de viață sănătos.