Ciolacu îi acuză pe liberali că, în trecut, au mimat că elimină pensiile speciale, iar acum doar se fac că vor să le impoziteze. Liderul PSD îi face ipocriţi pe liberali şi le transmite că soluţia cea mai simplă este ordonanţă de urgenţă cu proiectul deja înaintat de social-democraţi. Banii economisiţi pe această cale vor trebui redirecţionaţi urgent către Sănătate.

„Altfel, dacă mai ascultă de colegii săi înecați până la gât în incompetență, o să pățească exact precum Cîțu cu amânarea ratelor românilor”, mai scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

„După ce PSD a anunțat că va impozita drastic TOATE pensiile speciale, am văzut cu toții un adevărat concurs de populism din partea celorlalte partide care s-au înghesuit să depună tot felul de proiecte în Parlament.

„Ce vă reține?! De ce continuați să pacăliți oamenii?!”

De departe, cei mai ipocriți sunt cei de la PNL care după ce au mai mimat o dată că elimină pensiile speciale acum se fac că le impozitează.

IPOCRIȚILOR – aveți Guvern, aveți toate pârghiile ca să dați Ordonanță de Urgență! Ce vă reține?! De ce continuați să pacăliți oamenii?!

Premierul Orban ar trebui să ia proiectul PSD privind impozitarea pensiilor speciale și să dea Ordonanță de urgență. ACUM! Și să dea banii la SĂNĂTATE!

Să dea OUG și să o să o publice cât mai repede în Monitorul Oficial într-o formă corectă. Altfel, dacă mai ascultă de colegii săi înecați până la gât în incompetență, o să pățească exact precum Cîțu cu amânarea ratelor românilor”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.