Cunoscutul jurnalist Lucian Mândruță este astăzi un adevărat influencer pe rețelele de socializare. A devenit cunoscut publicului în primul rând datorită anilor mulți în care a prezentat știrile Pro Tv.

Puțină lume știe însă că soția lui este un reputat medic neurolog, ce lucrează la Spitalul Universitar din Capitală, așa cum precizează voxbiz.ro.

”M-am trezit la patru, de grijă”

În această perioadă tulbure ea este pregătită să rămână cât mai mult la serviciu pentru a-și ajuta pacienții. Iar Lucian Mândruță este foarte îngrijorat pentru soția sa, așa cum arată într-un mesaj postat pe internet.

”M-am trezit la patru, de grijă. Soția mea, pe la 6. S-a spălat și-a facut bagajul: haine pentru câteva zile, în caz că trebuie să rămână la serviciu mai multe zile și nopți. În bagaj intră și o mască. A primit-o cadou ieri de la cineva. Atât are, una singură.

Soția mea e medic. Lucrează la un spital din București. În fiecare zi vede 10, poate 20 de pacienți. Cum e la neurologie, poate că e mai ferită. Dar dacă unul cu durere de cap ajunge la ea crezând că-i accident cerebral și de fapt e corona?”, a scris jurnalistul pe Facebook.

”Ne-a trecut un fior”

”Asta e întrebarea, și nu avem un răspuns la ea. Nimeni nu are. Îmi aduc aminte că acum o lună ne uitam amândoi la televizor la medicii chinezi, înfofoliți din cap până-n picioare în combinezoane speciale.

Și chiar discutam: băi, da’ ce organizați sunt ăștia, ce isterie… Și după aia am aflat c-a murit și-un medic tânăr. Și ne-a trecut un fior”, a adăugat el.

”Ieri seară am început să discutăm planuri de criză. Ce bani mai avem fiecare, pe ce carduri, și să ne dăm unul altuia PIN-urile, în caz de ceva… Înțelegeți? Și totuși, azi s-a trezit la 6, s-a îmbrăcat, și-a luat bocceluța de criză și-a plecat spre spital.

Fără să crâcnească. Fără să se gândească vreo clipă la o alternativă la această datorie. Am vrut să vă spun și vouă asta. Că poate țineți minte până data viitoare când vă înjurați doctorii. Mulțumesc”, a scris Lucian Mîndruță pe contul personal de Facebook.