Una dintre aparițiile momentului este și Ramona Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste. Acesta este fondat de Dan Voiculescu și condus de fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone.

Aceasta a lucrat alături de Mihai Tudose, conducând Direcția Coordonare Politici și Priorități și alături de Viorica Dăncilă. A fost consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului.

Soțul său este Dominic Bruynseels, fostul Presedinte Executiv al First Bank.

Ramona stă foarte bine pe partea financiară, lucru ce arată că nu candidează pentru bani. Potrivit declarației sale de avere, aceasta deține un teren intravilan în Voluntari, un autoturism Land Rover din 2010, bijuterii în valoare de 70 000, obiecte de artă în valoare de 15 000 de euro și mai multe conturi bancare.

Mai mult, pe numele soțului sunt trecute două case de locuit în Voluntari, un apartament în Cluj și două case de vacanță în Spania.

Candidatul PPU a câștigat 9.337 lei ca secretar de stat la Guvern și din postura de consilier al ministrului Apărării, aceasta a primit 3.491 lei lunar.

Dominic este cel care încasează sume enorme. Soțul Ioanei a încasat 168 de mii de euro pe an de la First Bank.

Aveți mai jos venituri încasate din salarii, dobânzi, polițe și dividende:

Din data de 8 august, Dominic Bruynseels nu mai ocupă functia de Presedinte Executiv al First Bank.

„În ultimele 12 luni, FIRST BANK a trecut printr-o serie de schimbări semnificative: repoziționarea după achiziția Piraeus Bank România, schimbarea identității de brand, procesul de dimensionare optimă a organizației, achiziția Bank Leumi România, precum și o serie de schimbări interne și de proiecte importante, ale căror rezultate se vor vedea în curând. Acum doresc să mă concentrez asupra unor proiecte personale importante, astfel încât voi părăsi actuala funcție pentru a putea face acest lucru”, declară Dominic Bruynseels.

Fondul american de investitii J.C. Flowers & Co. a identificat și desemnat succesorul pentru această funcție. În acest moment, se află în desfășurare procedurile interne și externe specifice numirii oficiale și preluării mandatului. Nominalizarea va fi anunțată în curând, după încheierea formalităților necesare.

„Vreau să îi mulțumesc lui Dominic atât pentru energia și implicarea de care a dat dovadă în ultimele 12 luni, cât și pentru faptul că a adus J.C. Flowers în România. FIRST BANK este un brand care se dezvoltă rapid și vom continua să construim plecând de la premisele pozitive pe care le avem.  Îi dorim lui Dominic mult succes în tot ceea ce și-a propus”, declară domnul Nicolae Dănilă, Președintele Consiliului de Administrație FIRST BANK.


Te-ar putea interesa și: