Chiar vă protejează silueta! Mihaela Bilic a spus exact rețeta pentru slăbit: Cred că investiția merită

Medicul nutriționist Mihaela Bilic împărtășește sfaturi cu cei care o urmăresc în mediul online. Pentru că este destul de greu să îți menții silueta, Mihaela Bilic a sărit în ajutorul celor care nu se pot abține din a mânca anumite produse.

”Întotdeauna ne este greu să mâncăm 1/2 de porție/bucată. Dacă ai desfăcut ambalajul, indiferent că e vorba de iaurt, chips-uri sau ciocolată, te vei opri atunci când produsul s-a terminat.”, scrie Mihaela Bilic.

Ea le recomandă oamenilor să cumpere produse mini, subliniind că acestea pot să fie mai scumpe decât cele normale dar că investiția merită.

”Tocmai pentru că suntem lacomi și pofticioși, sfatul meu este să alegeți MINI! Chiar dacă produsele ambalate individual sau în pachete mici sunt mai scumpe, cred că investiția merită- chiar vă protejează silueta.”, mai spune aceasta.

”Împărțiți porția cu cineva”

Medicul nutriționist a mai spus că același lucru se poate aplica și în cazul în care mergem la restaurant. Ea ne sfătuiește să împărțim porția de mâncare cu altcineva.

”Inclusiv atunci când sunteți la restaurant, împărțiți porția cu cineva. De multe ori pofta e mai mare decât foamea, deci odată ce ați gustat 3-4 linguri, aveți șansa să vă opriți.”, mai scrie Mihaela Bilic.

Mesaj de felicitări către cei din industria alimentară

În finalul mesajului, ea a ținut să-i felicite pe cei din industria alimentară care oferă o alternativă mini la mâncarea deja existentă.

”Cât despre cei din industria alimentară, îi felicit atunci când își bat capul să ofere ca alternativă un Mini-produs, în felul acesta îi ajută pe consumatori să realizeze care e porția corectă… E drept că variantele Mini seamănă mai degrabă cu jucăriile pentru copii, dar trebuie să acceptăm/învățăm că dulciurile și produsele de ronțăit nu pot depăși 25-30g/ porție.”, mai spune medicul nutriționist, Mihaela Bilic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic)

Sursă foto: Facebook Mihaela Bilic