LONGINES
2.190 LEI

Clasicul ceas de bu­­zunar marca Longines are un di­a­metru de 55 mm şi este din oţel inoxidabil. Longines, companie fondată de Ernest Francillon, în localitatea Saint Imier, Elvetia deţine în prezent cea mai veche siglă înregistrată pentru un producător de ceasuri – clepsidra înaripată. Se spune că şi Albert Einstein a folosit un ceas de buzunar marca Longines, ca şi multe alte celebrităţi.

185-41855-04_tissot_lepine2_46.jpgTISSOT LEPINE
890 LEI

În 1853, Charles-Felicien Tissot şi fiul său fondează Casa Tissot. Tot acesta este şi anul primei producţii de ceasuri de buzu­nar. Ceasurile „Savonnette“ au atras atenţia mai ales burgheziei ruseşti, motiv care l-a determinat pe Charles-Emile Tissot să părăsească Elveţia în căutarea de noi pieţe. Modelul Lepine este mecanic şi are carcasa din oţel inoxidabil.

185-41856-04_pocket3_46.jpgVICTORINOX SWISS ARMY
830 LEI

Ceasurile Vi­cto­rinox Swiss Army „moş­te­nesc“ ca­li­tatea, re­zis­tenţa şi in­geniozitatea briceagului ca­re a stat la baza dezvoltării companiei elveţiene. Toate modelele sunt produse în ateliere proprii. Producţia anuală a companiei, de circa 25 de milioane de articole, este distribuită în peste 100 de ţări. Modelul Pocket Desk Alarm are diametrul de 44 de mm şi cifrele fosforescente.

Sursa: Cellini