The Royal Suite – Radisson Blu
5.000 euro/noapte

Apartamentul Royal al hotelului Radisson Blu are o suprafaţă de 270 mp, fiind una dintre cele mai exclusiviste locaţii din Bucureşti. Royal Suite Ferdinand and Queen Marie are o chicinetă separată, toaletă pentru oaspeţi şi o zonă pentru cină şi prânz, care poate primi 12 oaspeţi. Cei care închiriază apartamentul pot beneficia, contra cost, de un majordom. În preţ este inclus şi micul dejun.

173-35787-04_intercontinental_34.jpgImperial Suite – Intercontinental
1.500 euro/noapte

Apartamentul imperial are o suprafaţă de 240 mp. Are bucătărie, un living amenajat, care dispune şi de un pian, şi o saună privată, dar şi acces la lounge clubul de la ultimul etaj al hotelului. În preţ este inclus micul dejun. Pe factură se adaugă taxe reprezentând 12% din tariful pentru o noapte de cazare.

173-35788-04_suiteprezhilton_34.jpgAthenée Palace Suite
1.325 euro/noapte

Apartamentul cel mai scump al hotelului Hilton este, de fapt, un duplex însumând 117 mp, care oferă o vedere de excepţie către Piaţa Revoluţiei şi Palatul Regal. Printre particularităţi se numără baia dotată cu jacuzzi şi fereastra din plafon, care se deschide cu ajutorul unei telecomenzi. Apartamentul dispune de două băi şi este mobilat cu totul diferit faţă de restul camerelor. În preţ este inclus micul dejun.