1. Consul într-o stațiune turistică pentru tineri (de ex. Magaluf, Kavos, Benidorm). Consum mare de alcool, mult testosteron, petreceri nebune. Așa se prezintă primele vacanțe ale tinerilor în afara țării. O zi ”ideală” le are pe toate: pașapoarte și, implicit, zboruri pierdute, probleme medicale, nervi și puști mahmuri cu care nu te poți înțelege.
2. Om de serviciu pentru căile ferate indiene.  Dacă nu ai bilet la Orient Express, o călătorie cu trenul nu prea are legătură cu luxul, mai ales, atunci când călătorești cu un tren din India. Chiar dacă rețeaua de destinații este foarte bine conectată la calea ferată, iar biletele sunt accesibile, toaletele vagoanelor sunt de-a dreptul îngrozitoare. Vechi, incomode și, de cele mai multe ori, extrem de murdare, acestea trebuie întreținute de un om de serviciu.
3. Dricar pe o navă de croazieră. Deși pasagerii nu-și imaginează așa ceva, o croazieră poate fi pentru unii, ultima călătorie. Toate pachebot-urile au morgă unde sunt ținuți pasagerii care decedează la bord. Corpurile neînsuflețite sunt debarcate la destinația finală, pe o ieșire nefolosită de pasageri și predate unei companii de pompe funebre.
4. Purtător de cuvânt la Ryanair. Chiar și cel mai bun om de PR se poate gândi de două ori dacă să accepte să lucreze pentru cel mai controversat om din transportul aerian, Michael O’Leary. Postul de director de comunicare la Ryanair, o companie care foarte rar are nevoie să-și crească vizibilitatea în media, a fost scos la concurs la începutul acestui an, după ce fostul angajat pe această funcție a plecat ”șubrezit și epuizat”, după colaborarea cu celebrul om de afaceri
5. Salvamar pe plaja Jeorse Park. Această plajă publică a lacului Michigan este una dintre cele mai murdare ale Statelor Unite, iar autoritățile sanitare avertizează populația cu privire la pericolele  înotatului în acest lac. Mai mult de 76% dintre mostrele de apă duse la laborator au depășit standardele de poluare la capitolul resturi animale și umane.  
6. Dresor de urși polari  la circul din Moscova. Pe lângă faptul că urșii polari sunt dresați pentru circ, este extrem de înspăimântător să te ocupi de ei în fiecare noapte, în condițiile în care aceștia sunt învățați să meargă pe patine.
7. Însoțitor de bord pe o cursă de vineri noaptea către Ibiza. Săptămâna s-a terminat, este vineri seara și se zboară către Ibiza, ”insula petrecăreață” a Spaniei. Pentru pasagerii care au bilete pe aceea cursă, petrecerea începe la bord.
8. Cameristă la un hotel pentru aventuri din Japonia. Poate că arată kitsch, dar aceste camere sunt, probabil, cele mai ingrozitoare pentru cameriste, deoarece sunt închiriate cu ora, pentru sex. Create pentru cuplurile care au nevoie de intimitate, au devenit foarte populare în Japonia.
9. Băiatul care curăță geamurile celui mai înalt hotel din Dubai. Nu este un job pentru cei cu rău de înălțime, pentru că JW Marriott Marquis Dubai este cel mai înalt hotel din lume și are două corpuri, fiecare cu 72 de etaje.
10. Agent de securitate la un aeroport din Statele Unite. Se știe că-și fac treaba și păstrează sigură SUA, dar agenții de securitate de pe aeroporturile americane provoacă același nivel de distres ca și cei care se ocupă de trafic în Londra. În Europa, un studiu a arătat că Charles de Gaulle (Paris) este aeroportul cu cei mai nesimțiți agenți, urmat de cel din Moscova, Istanbul, Heathrow și Madrid.
11. Controlori tren. Este greu pentru un ”naș” să nu fie complexat după ce se lovește de pasageri acri care abia își scot biletele de tren pentru verificare. Acești oameni sunt adesea abuzați și au ascultat toate scuzele din lume cu referire la motivul pentru care un călător nu și-a cumpărat bilet.