Concurenţii de la Survivor România nu se comportă de fiecare dată aşa cum ne-am aştepta şi, câteodată, scoate la iveală ce este mai rău din ei. De această dată, a fost rândul Graţiela Duban din echipa Faimoşilor, soţia actorului Andrei Duban.

Gabriela aduce rar puncte pentru Faimoşii de la Survivor România, nefiind o sportivă prea bună, însă are o poziţie privilegiată în echipă datorită apropierii ei de băieţi, cărore le găteşte, doarme alături de ei, îi ia în braţe şi, mai trist, îşi denigrează permanent colegele.

Ţinta ei preferată: fosta solistă de la Mandinga, Elena Ionescu. Aceasta a vrut să o ajute la gătit pe Graţiela Duban, însă s-a lovit de un refuz. În timpul Consiliului, în fața Războinicilor și a tuturor celor care priveau emisiunea pe micile ecrane, Graţiela a explicat şi motivul, iar totul a fost de un penibil extrem, scrie voxbiz.ro.

Elena Ionescu, acuzată că face lucruri ruşinoase

Graţiela a declarat că nu o primeşte pe Elena Ionescu să gătească pentru că aceasta nu se spală pe mâini după ce merge la baie. Iar asta nu ar fi totul, artista ar face şi alte lucruri ruşinoase. „Nu pot să mânânc din mâinile tale. Și nici băieții”, a explicat Graţiela, care spune că Ruby a adus pentru prima oară aceste acuzaţii la lumină.

Elena a cerut insistent ca Graţiela Duban să spună clar despre ce este vorba, însă soţia lui Andrei Duban a refuzat. Toată lumea a lăsat capetele în jos şi inclusiv adversarii din echipa Războinicilor s-au simţit jenaţi de momentul penibil.

Este pentru prima oară când se ajunge atât de jos cu discuţia într-o competiţie de acest tip.

La finalul emisiunii, doi sportivi din echipa Războinicilor au intrat în cursa pentru eliminare. „Lupta” se va da între Remus şi Claudia.