Deși majoritatea analiștilor au criticat nuanța aurie disponibilă pentru noul telefon iPhone 5S, se pare că aceasta este cea mai dorită de clienți, în special în țările asiatice. Cererea pentru iPhone-urile aurii depășește oferta americanilor care nu au livrat decât câteva zeci de bucăți magazinelor din țări precum Hong Kong, China, Japonia, SUA, Germania sau Marea Britanie.
Oficialii Apple au declarat pentru cei de la AllThingsD că cererea pentru acest model este incredibilă, iar stocurile sunt limitate. Compania a cerut deja fabricilor să crească producția pentru acest model, însă cei mai mulți vor trebui să aștepte sărbătorile de iarnă pentru a intra în posesia unui iPhone 5S auriu.
Cele mai noi telefoane Apple iPhone 5S și 5C sunt disponibile, de vineri, doar în câteva țări din lume, urmând ca la începutul lunii decembrie să ajungă în peste 100 de țări, inclusiv România.
<iframe width="640" height="480" src="//www.youtube.com/embed/Q3rwLUhGqq4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x13ih4c"></iframe><br /><a href="https://www.dailymotion.com/video/x13ih4c_what-do-consumers-think-of-a-possible-gold-iphone-talking-tech_sport" target="_blank">What do consumers think of a possible gold…</a> <i>de <a href="https://www.dailymotion.com/BNQT" target="_blank">BNQT</a></i>