„Iubesc oamenii. Este un mediu distractiv. Ne distrăm în fiecare zi şi mă confrunt zilnic cu lucruri diferite şi provocatoare. Nu este un loc de muncă plictisitor“, a declarat McCabe într-un interviu pentru televiziunea americana FOX-TV.

McCabe a început ca asistent administrativ şi şef de echipă în restaurantul Derby, când meniul cuprindea doar hamburgeri, Big Mac, QuarterPounder şi file de peşte. Ea a lucrat la diferite magazine în tot statul avansând de la poziţia de secretară la cea de manager.

Astăzi este manager al restaurantului New Britain de pe Main Street. Acest loc de muncă i-a oferit posibilitatea de a întâlni oameni din întreaga lume. La Hamburger University din Chicago, a cărei cursuri le-a urmat de trei ori, studenţii vin să înveţe despre operaţiunile McDonald’s de pe toate continentele.

Ca mamă, spune ea, McDonald’s i-a oferit flexibilitatea de care avea nevoie pentru a petrece timp cu familia şi pentru a participa la evenimentele şcolare ale copiilor ei.

Meniul lanţului de restaurante a evoluat între timp la ceva pentru toată lumea,
iar produsul său favorit este Mighty McWings şi, bineînţeles, clasicul Big Mac. Cu toate acestea, nici măcar managerii nu au voie să ia acasă „sosurile speciale“ pentru burgeri.

Ce urmează pentru McCabe? „Când voi ieşi la pensie va fi de la McDonald’s. A fost fantastic. Există atât de multe oportunităţi în cadrul McDonald’s“, spune ea.

<div style=’text-align:center’>
<script type=’text/javascript’ src=’https://pshared.5min.com/Scripts/PlayerSeed.js?sid=281&width=560&height=345&playList=517975056′></script>
<br/>
</div>

Citiţi şi Averea imobiliară a McDonald`s România dezvăluită în premieră