În acest an, cea care ia luat fața lui Beyonce este nimeni alta decât Taylor Swift. În 2019, blonda a avut încasări în valoare de 185 milioane de dolari față de Beyonce care a avut încasări de 81 milioane de dolari, plasând-o pe locul 6 alături de soțul ei Jay-Z care a avut aceleași încasări.

Kanye West este artistul cu cele mai mari încasări din acest an

În topul Forbes de anul acesta dedicat câștigurilor artiștilor se află și Kanye West care se situază pe locul 2. Anul acesta, soțul lui Kim Kardashian a avute venituri în valoare de 150 milioane de dolari.

Pe locul al treilea s-a situat Ed Sheeran cu încasări în valoare de 100 milioane de dolari.

Cântărețele care erau în vogă acum câțiva ani au scăzut în preferințele ascultătorilor

Dintre divele de peste ocean s-au numărat Rihanna, ajunsă pe locul 11, cu încasări în valoare de 62 milioane de dolari, urmată de Katy Perry (locul 13) și P!nk (locul 15). Katty Perry a câștigat, în 2019, cu puțin peste P!nk, ajungând să aibe în cont 57.5 milioane de dolari. Cea din urmă a încasat fix 57 milioane de dolari.

Idolul tinerelor de pretutindeni, Ariana Grande, a avut încasări, în 2019, de 48 milioane de dolari, fiind plasată pe locul 22 în Topul Forbes.

Jefnnifer Lopez arată superb la cei 50 de ani ai săi

Una dintre cele mai cunoscute dive ale muzicii pop americane, Jennifer Lopez, a fost plasată pe locul 26 în Topul Forbes, cu încasări în valoare de 43 milioane de dolari.

Cea mai criticată artistă, Lady Gaga, a fost plasată aproape de finalul topului, mai exact pe locul 32. În 2019, Stefani Joanne Angelina Germanotta, pe numele ei adevărat, a încasat 39.5 milioane de dolari.

Cunoscută pentru piesa care a fost coloană sonoră a filmului Titanic, Celine Dion se situază printre codașii topului. Astfel, artista a fost poziționată pe locul 38 cu încasări în valoare de 37.5 milioane de dolari.