În cadrul aceluiaşi interviu, Zuckerberg a infirmat zvonurile conform cărora Facebook va construi jocuri şi a făcut referire la Google+ ca la "mica lor versiune de Facebook".

Cea mai interesantă parte a discuţiei a fost cea în care Zuckerberg a povestit despre relaţia sa cu Steve Jobs. "Aveam o mulţime de întrebări să-i adresez, mai ales despre cum să-ţi construieşti o echipă în jurul tău. Mă refer la a construi lucruri de aceeaşi calitate şi performanţă ca tine însuţi şi la formele prin care să păstrezi o organizaţie focusată pe misiunea sa, mai ales că am impresia că marile companii au tendinţa să degenereze concurenţa".

Respectul lui Zuckerberg pentru compania Apple se datorează faptului că, asemenea companiei Facebook, misiunea acesteia constă în schimbarea în bine a lumii, fără riscul de a se confunda cu omologii.

Întrebat dacă cele două companii au discutat probabilitatea unei achiziţii, Zuckerberg a răspuns astfel: "Nu, discuţia nu a ajuns niciodată acolo. În plus, nici nu aş fi vrut să vând compania". Acesta a mai adăugat că Steve Jobs nu a făcut o asemenea propunere tocmai pentru că intuia că Zuckerberg nu ar fi fost interesat.
Mashable