În prima parte a emisiuni veți putea urmări omul săptămânii- un milionar present în Top 300 Capital cei mai bogați români cu o avere de circa 40 de milioane de euro. Este vorba de Marcel Bărbuț, proprietarul Adeplast care a inaugurat o nouă fabrică de polistiren la Roman, ajungând astfel să dețină șapte unități de producție în România, unde lucrează câteva mii de oameni.

Emisiunea va continua cu povestea Fitness Scandinavia – o școaăa de fitness înființată de Richmond Bachia și Veronica Alexe. Ei pregătesc, certifică instructorii de aerobic și de fitness și se ocupa de organizarea celei mai imortante convenții de fitness din România.

În această seară veți putea urmări două dezbateri în cadrul emisiunii Capital TV. Încazul primei dezbateri, gazda emisiunii, Claudiu Șerban, îi are ca invitați pe Dan Andronic, director general Editura Evenimentul și Capital, și pe analistul media Iulian Comănescu. Aceștia vor discuta ultimele noutăți despre arestarea lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group acuzat de șantaj.

În cadrul celei de-a doua dezbateri, Cladiu Șerban îi are ca invitați pe Doru Lionăchescu, președinte Capital Partners, și pe Dragoș Pătroi, consultant fiscal. Cei trei vor analiza efectele reducerii TVA în industria de panificație, dar și oportunitatea micșorării taxelor în perioada următoare. În plus, strategia fiscală lansată de curând este pusă sub lupă – aflăm astfel unde sunt marile erori și ce se poate face pentru ca România să nu mai fie codașa Uniunii Europene.
Emisiunea începe la ora 23:00, la postul B1 TV.