Atra Doftana, un resort exclusivist în natură

La doar 93 km de Bucureşti, Atra Doftana este un resort exclusivist, situat pe malul Lacului Paltinu din Valea Doftanei, judetul Prahova. Aici puteţi să vă bucuraţi de natură, de o zona de wellness cu vedere panoramica spre lac, de o masă la restaurantul-gourmet, zona de recreere pe marginea lacului Paltinu, un spatiu de joaca pentru copii si o suprafata generoasa de teren, de peste 3500 metri patrati, pentru desfasurarea de activitati in aer liber.

Dacă doriţi să vă petreceţi toată mini-vacanţa aici, un pachet de 3 nopti si 4 zile cu activitati outdoor si experiente culinare în perioada 6-9 aprilie costă 270 de euro de persoană. Preţul include cazarea, micul dejun şi mese festive tradiţionale, activităţi precum telier de împletit coşuri cu Leontin, foc de tabără, vânătoare de ouă pentru copii şi multe altele.

Acacia Village, paradisul aflat la 45 minute de oraş

Chia în mijlocul naturii, acest complex este la doar 45 de minute de Capitală, în Ogrezeni, judeţul Giurgiu. Pentru doar 200 de lei de persoană, puteţi petrece o zi din această vacanţă de Paşte alături de cei dragi. Copiii mai mici de patru ani au gratuitate. În pachetul de o zi oferit de cei de la Acacia Village, aveţi acces la toate facilităţile complexului, precum jacuzzi exterior, pişcină, saună, terenuri de joacă, mini golf, sală de jocuri. În acest preţ este inclus şi prânzul. De asemenea, vă puteţi recrea cu o plimbare în livada şi grădina proprietăţii, dar şi în jurul lacurilor din apropiere.

Edenland Park, aventură de Paşte

Această locaţie este perfectă pentru familii. Împreună cu copiii, puteţi veni aici începând cu ora 10 şi puteţi sta până la lăsarea serii. Parcul de aventura este la doar 20 km de Bucureşti, în Baloteşti, Ilfov. Accesul în parc este 10 lei pentru un adult, 5 lei pentru copiii mai mari de trei ani, iar cei mai mici de trei ani au gratuite. În rest, activităţile parcului se plătesc separat de taxa de acces. Aici puteţi vizita ferma de animale gratuit sau puteţi alege să jucaţi paintball, să trageţi cu arcul, cu arma, să vă plimbaţi cu bicicleta sau să faceţi echitaţie sau să vă aventuraţi în traseele de aventură special amenajate în copaci. Preţurile diferă în funcţie de tipul de activitate pe care îl alegeţi şi timpul petrecut. Tarifele pot fi văzute pe site-ul acestora, iar pentru anumite activităţi din parc este nevoie de rezervare.

Te-ar putea interesa și: