Cunoscutul realizator de televiziune, Cătălin Măruță, a făcut precizări despre zvonurile apărute cu privire la faptul că soția sa, Andra, ar fi însărcinată pentru a treia oară.

Recent, mai multe poze cu Andra au stârnit suspiciuni și mulți au crezut că artista este însărcinată din nou. Cătălin Măruță a spus adevărul despre cel de-al treilea copil, dar și cum au petrecut la ziua de naștere a soției sale.

”A fost o fotografie la ziua ei”

Chiar de ziua artistei, pe 23 august, Cătălin Măruță și Andra au împlinit 12 de ani de căsnicie. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și cu siguranță vor rezista până la adânci bătrâneți, scrie viva.ro. 

În ceea ce privește posibila sarcină a soției sale, prezentatorul Pro Tv a precizat că totul a fost doar o glumă.

“A fost doar o glumă făcută de Pepe. Erau niște poze pentru noi, iar Pepe s-a amuzat și le-a postat pe Instagram și pe Facebook. Nu este însărcinată Andra. Dacă ar fi fost însărcinată, am fi spus. Pur și simplu a fost o fotografie la ziua ei.”, a explicat Măruță.

”Ar exista și ceva gelozii”

În ceea ce privește reacția celor doi copii pe care cuplul îi are deja, la auzul unei asemenea vești, prezentatorul tv a spus:

”N-am discutat subiectul acesta cu ei sau să fie un subiect pe care să începem să-l discutăm cu ei, dar cred că s-ar bucura. Cel puțin așa ne-am dori noi să știm că s-ar bucura.

Cred că ar exista și ceva gelozii, pentru că s-ar gândi că atenția nu mai este doar către unul sau către altul. Probabil ar începe disputele.

Eva ar mai vrea o surioară, pentru că e fată și ar vrea să se joacă împreună, David probabil ar mai vrea un băiat cu care să se joace pe Fornite. Nu știu cum ar fi, dar cred că ar fi interesant”, a mai mărturisit Cătălin Măruță, potrivit sursei citate.

”Au fost și nașii noștri de cununie”

”Îți vine să crezi?! 12 ani de căsnicie. În 2008, chiar de ziua Andrei ne-am căsătorit, la Târgu Jiu. Stăteam și ne gândeam ce repede a trecut timpul. Au fost și nașii noștri de cununie și ne-am bucurat foarte tare să ne reîntâlnim.

Momentul special a fost marcat de un tort și de faptul că cei mai apropiați oameni au fost alături de noi.”, a mai declarat prezentatorul de la ProTV.

Andra și Măruță au împreună doi copii, pe David și Eva.