Vedeta Tv, Mihaela Rădulescu are un singur fiu, Ayan, în vârstă de 15 ani , din fostul mariaj cu afaceristul Elan Schwartzenberg.

De ceva timp, diva s-a stabilit la Monte Carlo, unde a decis să își crească băiatul departe de lumina reflectoarelor. Relația dintre cei doi este una destul de specială şi sunt prieteni destul de apropiați.

Se pare că vedeta nu se uită la bani când vine vorba de Ayan, aşa că i-a oferit dintotdeauna un stil de viaţă sănătos, scrie click.ro.

70.000 de euro pentru un an de studii

Deși mai e ceva timp până atunci, fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, a aplicat pentru a studia la Universitatea Yale din SUA.

Între 23 şi 26 ianuarie, fiul Mihaelei Rădulescu a fost prezent la prestigioasa unitate de învăţământ americană într-o delegaţie franceză, pentru o serie de conferinţe.

În viitor, când Ayan va începe cursurile ca student al Universităţii Yale, vedeta va avea de achitat anual sume consistente, deoarece un singur an de facultate înseamnă aproape 76.000 de dolari sau 69.000 de euro, potrivit site-ului oficial al universităţii americane.