Casa pe care Michael Jackson a închiriat-o cu 100 000 de dolari pe lună şi în care regele pop a murit anul trecut a fost scoasă la vânzare, informează joi Daily Mail.

Preţul cerut pentru casa care dispune de şapte dormitoare, 13 toalete şi garaj pentru şapte maşini este de 29 milioane de dolari. Michael Jackson a murit anul trecut, în iunie, din cauza unei supradoze de medicamente, în casa din Holmby Hills, Bel Air. Preţul casei, deţinute de controversatul om de afaceri Hubert Guez, a fost redus, de la 38 de milioane cât se ceruse pe ea în 2008. Guez a încercat să închirieze din nou casa, cu 300 000 dolari pe lună, însă n-a reuşit, aşa că a scos din nou proprietatea la vânzare.

Michael Jackson a închiriat casa de la Guez când se pregătea pentru turneul This Is It la centrul Staples din Los Angeles. A locuit acolo împreună cu cei trei copii. Pe 25 iunie 2009, paramedicii au fost chemaţi la casa din Carolwood Driver, după ce cântăreţul a fost găsit în pat, în stare de inconştienţă. A fost transportat la centrul medical UCLA, unde încercările de resuscitare au eşuat şi s-a declarat decesul.