Astfel, conform cifrelor lunare publicate de SATI, capital.ro a înregistrat în luna iulie peste 60 de milioane de afișări, ocupând locul al șaselea în topul celor mai citite publicații online din România.

Cu 36,7 milioane de vizite, Capital.ro s-a poziționat pe locul al doilea în ceea ce privește numărul de vizite lunare, peste concurenți precum stirileprotv.ro (36,4 milioane), mediafax.ro (21,3 milioane) sau adevarul.ro (21 de milioane).

Mai mult, conform cifrelor SATI, site-ul capital.ro a ocupat în luna iulie poziția a cincea în ceea ce privește numărul de unici, cu un număt total de aproape 6,8 milioane de utilizatori care au accesat site-ul nostru.

Cu o medie de timp petrecut pe site de peste 11 minute, capital.ro este lider la acest capitol dintre toate site-urile din topul celor mai accesate publicații din România. Indicatorul “timp petrecut pe site” este definit de către SATI ca fiind  “timpul mediu activ petrecut de un vizitator pe un site. Timpul activ este timpul total în care vizitatorul acționează cu pagina websiteului (cel putin o acțiune – scroll, mișcarea cursorului etc – la fiecare 30 de secunde).”