“Flanco a atins astăzi o performanţă unică pe piaţa românească, reuşind să vândă într-o singură zi, în cei 45.000 de metri pătraţi cât într-o lună medie de vânzări. Campania Black Friday continuă la Flanco tot weekend-ul şi pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor clienţilor noştri, am inclus în promoţia de Black Friday produse cu specificaţii similare sau comparabile la preţuri competitive”, declara ieri Violeta Luca, CEO Flanco.
Până la ora 18:00, peste 70.000 de clienţi cumpăraseră cel puţin un produs din magazinele Flanco.
Vânzări record la Altex
Și Altex, liderul pieţei de electronice şi electrocasnice de pe piaţa locală a realizat ieri, de BLACK FRIDAY, vânzări record, de peste 6 milioane de euro, valoare care a depăşit estimările de vânzări ale companiei pentru toate cele trei zile de reduceri, au comunicat reprezentanţii Altex.
1.000 de comenzi pe minut la eMAG
Radu Apostolescu, vicepreşedintele şi directorul de dezvoltare eMAG, scria ieri pe blogul oficial al companiei că de la un moment dat pe site se primeau şi 1.000 de comenzi pe minut de Black Friday: “Am realizat împreună cu reprezentaţii brandurilor prezente pe eMAG cea mai completa ofertă de Black Friday: peste 300 de produse din toate categoriile şi nivelurile de preţ şi performanţă. Va multumim tuturor pentru că aţi crezut în forţa acestui eveniment şi aţi fost alături de noi în promovarea tehnologiei către consumatorii din România”
“Avem de transportat peste 80.000 de comenzi înregistrate doar vineri, către cele mai diverse localităţi şi oraşe ale ţării. Fiecare comandă are o zi de livrare calculată şi fixată în momentul plasării pe site. Inclusiv atunci când primeam 1.000 comenzi/minut", adăuga Apostolescu.
Reduceri de 50% la F64
Timp de 3 zile, F64 oferă reduceri de până la 50% pentru echipamente din toate gamele: aparate foto din categoria compactelor, DSLR-urilor şi aparatelor profesionale high-end, aparate mirrorless, obiective și accesorii.
În primele 2 ore de la anunțarea ofertelor, stocul s-a redus semnificativ, urmând ca până la orele dimineții stocul să fie epuizat pentru foarte multe dintre ofertele inițiale. Produsele care au înregistrat vânzări în timp record sunt în primul rând aparatele foto (în special, ofertele Nikon și Sony), urmate de obiective și accesorii.