Florin Busoioc a fost întrebat de către Cătălin Măruță dacă se va duce la biserică să se spovedească înainte de Paște. Răspunsul lui Busu a fost unul destul de surprinzător pentru moderatorul emisiunii de la ProTV

„Nu am față, eu sunt altfel. Nu recomand, nu sunt eu genu. Nu am ce căuta, să mă iertaţi”, a recunoscut Busu, în emisiune lui Cătălin Măruță.

Ce vreme vom avea de Paște?

De asemenea, Florin Busuioc a vorbit și despre vremea din weekend și ce ne așteaptă în timpul Sărbătorilor Pascale.

„Va fi vreme extraordinară, avem temperaturi de vară, mâine avem 26 de grade prin Sud, o sa fie și niște ploi prin Nord-Vest, după care, sâmbătă avem temperaturi mai mari, vreme frumoasă prin partea Sudică a țării, iar seara se vor strânge norii și ploile se vor extinde.

Nopțile sunt foarte calde, până la 18 grade Celsius. Duminică avem temperaturi de la 20 la 30 de grade. În sud, vremea este absolut superbă, luni, temperaturile mai scad, o să avem maxime de 26 grade, dar e totuși cald”, a explicat Busu, în timpul emisiunii.

Răspunsul lui Măruță a fost unul plin de entuziasm. „Busu, să-ți dea Dumnezeu sănătate”, a spus prezentatorul de „La Măruță”.

Se schimbă vremea în România!

Potrivit prognozei meteo de vineri, 30 aprilie, vremea se va încălzi semnificativ, mai ales în regiunile sudice și estice, dar sunt așteptate și câteva averse în mai multe zone din țară. Instabilitatea atmosferică se va accentua în a doua parte a zilei, când în nord, nord-vest, centru și la munte vor fi averse, tunete, fulgere și vânt. Cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și vor fi condiții de grindină.

Tot la munte, mai ales pe crestele înalte ale Carpaților Meridionali și Orientali, vor mai fi precipitații mixte. Îndeosebi în prima parte a zilei, vor fi unele intensificări ale vântului la munte, precum și, local şi temporar, în restul teritoriului, cu precădere în sud-vest, sud şi est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14°C în depresiuni și 26°C în sud.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea