În 4 februarie 2014, Euro Insol, lichidatorul judiciar al firmei falimentate Clean Optim Serv, care deţine o parte din proiectul rezidenţial Green City, a vândut la licitaţie imobilul în care funcţionează supermarketul Mega Image, cu o suprafaţă construită de 1.545 mp. Cumpărătorul a fost chiar Mega Image care a achitat un preţ de 701.355 euro.

În cadrul aceleaşi licitaţii au mai fost vândute 15 vile de tip Tamisa către societatea Drapantex Investment, care a plătit 602.024 euro. Casele tip Tamisa, construite la roşu, au o suprafaţă desfăşurată de 213 mp fiecare şi teren adiacent de 250 mp. Cumpărătorul este o companie belgiană care deţine şi societatea Textila Oltul din Sfântu Gheorghe. Este interesant plasamentul imobiliar făcut de o companie specializată în producţia de materiale textile, în contextul în care de la fabrica Textile Oltul au fost disponibilizaţi 173 de muncitori, la sfârşitul anului 2007. Mai mult, în 2008, Direcţia Finanţelor Publice Covasna pusese sub sechestru o parte din bunurile Textila Oltul din cauza datoriilor acumulate de societate la stat.

Ansamblul Green City, care cuprinde peste 650 de vile, a fost dezvoltat prin intermediul mai multor firme, toate aflate în insolvenţă sau faliment. Trei dintre acestea, adică Valahorum SRL, Clean Optim Serv şi Green City, au ca administrator judiciar firma Euro Insol, Comaico SRL, este administrată de Zamfirescu Racoţi & Partners, Radstock Construcţii, este administrată de Casa de Insolvenţă Transilvania, iar Green City Residence, are ca lichidator judiciar compania AA Total Insolvency.

Potrivit lui Remus Borza, managing partner al Euro Insol, cele mai multe vile, în jur de 350 de unităţi, au fost dezvoltate de Dumitru Bucşaru pe persoană fizică autorizată.

Ansamblul Green City este construit pe amplasamentul fostelor sere Comaico, din comuna 1 Decembrie din sudul Capitalei. Dumitru Bucşaru a achiziţionat firma Comaico în urmă cu şase ani de la SIF Muntenia, la un preţ de 62 milioane de lei (echivalentul a 17,6 milioane de euro la acea dată).

Comaico avea în administrare, în 2006, terenuri cu o suprafaţă de aproximativ 120 de hectare, majoritatea ocupate de sere nefuncţionale.