Ancheta în cazul presupusei crime din Caracal a trecut la faza analizelor ADN. Au apărut deja primele rezultate, care conturează o ipoteză înfiorătoare. Căutările ample desfășurate de autorități până acum este posibil să fi fost inutile.

Primele rezultate ale testelor elaborate sugerează că cel puțin una dintre fetele căutate este aproape sigur moartă. Aceasta pentru că s-a demonstrat că cercelul găsit în mașina principalului suspect îi aparține Alexandrei, după cum arată Realitatea.net.

Sâmbătă după-amiază, bărbatul şi anchetatoii au stat cinci ore în aşa-numita „casă a groazie”, unde a fost adusă şi fosta soţie a suspectului. Potrvit surselor judiciare citate de Realitatea TV, femeia a fost chemată pentru a prezenta eventuale informaţii suplimentare, în baza cărora să poată fi verificate spusele lui Gheorghe Dincă.

Potrivit informaţiilor oferite de surse judiciare, sâmbătă, după cercetarea la faţa locului, oasele găsite în curtea lbărbatului suspect par umane, dar vechi. Şi cenușa recoltată este veche, ceea ce îngreunează ancheta, au declarat surse judiciare. Anchetatorii au găsit un cercel în autoturismul suspectului, pe care mama Alexandrei l-a identificat ca fiind al adolescentei, dar suspectul spune că nu a luat-o cu maşina pe Alexandra, fata de 15 ani, și, mai mult, că nu o cunoaște.