Fostul ministru spune că liberalii nu au niciun gând de a majora pensiile și nici de a dubla alocațiile. Reacția sa vine în contextul în care Ludovic Orban a declarat că va ataca la Curtea Constituțională legea prin care Parlamentul a respins ordonanța care amână dublarea alocaţiilor.

„Ludovic Orban, premierul în exercițiu și președintele PNL, anunță cu cinism că pune #cruce dublării alocațiilor pentru copii! A anunțat că va ataca la Curtea Constituțională legea prin care Parlamentul a respins ordonanța care amână dublarea alocaţiilor.

Așadar PNL duce acum războaie și cu copiii!

Insistența cu care PNL refuză dublarea alocațiilor decisă de Parlament este în opoziție șocantă cu generozitatea dovedită față de bănci, corporații cu profituri uriașe și, mai nou, față de penalii cărora le-a scos de sub sechestru 10 miliarde de lei – peste 2 miliarde de euro- prin nemodificarea legislației fiscale impuse de Curtea Constituțională.

Este inexplicabil cum pentru ”prietenii” din mediul privat și pentru evazioniști, PNL găsește soluții și bani, iar pentru copii, nu!

După 4 luni de când PNL a preluat conducerea țării este evident că prioritățile echipei lui Iohannis sunt cum să NU dubleze alocațiile, cum să NU crească pensiile, cum să NU majoreze salariile și cum să NU recupereze prejudiciile cauzate statului român”, a scris Liviu Pop pe pagina sa de Facebook.