Există alimentele care nu pot fi ținute mult timp în frigider, mai ales când vorbim de carne tocată, unt și bucăți de vită. Alimente, aruncate. Specialiștii au realizat un grafic despre cât pot fi ținute anumite alimente în frigider pentru a nu fi un pericol când sunt consumate.

Iată câteva alimente și cât ar fi bine să le păstrați în frigiderul vostru:

1. Maioneza, laptele – uitați-vă la data expirării
2. Untul – 2 săptămâni în frigider
3. Cașcavalul – aruncați-l dacă începe să se mucegăiască
4. Ouă – de la 3 la 5 săptămâni, negătite, în frigider
5. Carne preparată – 5 zile în frigider dacă nu o înghețați
6. Vită negătită – 3 la 5 zile în frigider dacă nu o înghețați
7. Pește bucăți negătit – 2 zile dacă nu-l congelați
8. Carne tocată de vită – 1-2 zile dacă nu o congelați
9. Carne crudă de porc – 3 la 5 zile în frigider dacă nu o congelați
10. Carne de pui sau de curcan – 2 zile dacă nu o congelați
11. Căpșuni – dacă nu mai arată bine și miros urât, e clar că locul lor e la gunoi.