Antena 1 vrea să capitalizeze succesul înregistrat de show-ul iUmor şi în general de curentul stand-up comedy în România. Postul de televiziune anunţă lansarea unei noi emisiuni!

Patru juraţi cu greutate vor căuta noile vedete din stand-up!

În timp ce iUmor îşi delectează telespectatorii şi cu alte tipuri de divertisment, noua emisiune de pe Antena 1 va conţine doar momente de stand-up. Juriul va fi format din patru nume cu greutate în acest domeniu, care activează pe scenele de stand-up din România încă de la apariţia fenomenului.

Cei patru juraţi vor fi Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Ei le vor analiza performanţa, dar îi vor şi sprijini pe cei aflaţi acum la început de drum.

Cei care vor să impresioneze publicul şi juriul şi poate să ajungă într-o zi pe aceeaşi scenă alături de Teo, Vio, Costel sau Dan Badea nu trebuie decât să se înscrie pe site-ul casting.a1.ro.

Teo, Vio şi Costel se cunosc deja de aproape 20 de ani

Pe perioada audiţiilor, cei patru juraţi vor căuta concurenţi cu mai multă sau mai puţină experienţă, însă va conta extrem de mult capacitatea acestora de a evolua în comedianți recunoscuți pe scenele de stand-up.

Teo, Vio şi Costel s-au cunoscut încă din 2004, când au început să facă stand-up în România, iar de atunci reprezintă un reper pentru toţi pasionaţii şi aspiranţii la acest fenomen, scrie Libertatea.

De atunci, cei trei au susţinut foarte multe spectacole în întreaga ţară, împreună sau separat, contribuind astfel la amploarea pe care a căpătat-o stand-up-ul în România în ultimii ani.

Acest fenomen l-a atras ca un magnet şi pe Dan Badea. Încurajat de prietenii săi, actualul co-prezentator de la iUmor a susţinut primul său show de comedie într-o cafenea, iar publicul său a fost, în mare parte, format din cunoştinţe.