Frumoasa artistă a suferit de curând o operație. Însă momentan nu se știe care sunt cauzele pentru care Antonia a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Întrebată din ce motive a fost operată, cântăreață a răspuns fanilor săi, în modul ei specific, mereu pusă pe glume: „Mi-am pus încă un sân pe spate”, a spus artista, într-un InstaStory.

Însă, unul dintre fani s-a revoltat față de răspunsul Antoniei și i-a scris: „De ce răspunzi la mișto, când oamenii te întreabă ce ai pățit? Sunt fani care chiar își fac griji pentru tine”. Acest mesaj a pus-o pe gânduri pe Antonia. Vedeta a răspuns: „Sunt ok! Vă mulțumesc!”

Antonia nu poate urca pe scenă din cauza operației

De asemenea, Antonia a anunțat în urmă cu câteva zile că nu se va putea întâlni cu fanii săi pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit inițial. Se pare că operația suferită nu îi permite să urce pe scenă timp de două săptămâni.

„Regret că nu ma pot întâlni cu publicul pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a spus Antonia.