Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) vrea să construiască 152 de locuinţe pentru tineri în comuna Cumpăna – Constanţa, Bucureşti şi Petroşani, valoarea totală a investiţiei fiind estimată la 26,3 milioane de lei, fără TVA.

În comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, ANL vizează proiectarea şi execuţia a 64 de apartamente, în cadrul primei etape a unui proiect mai extins. Valoarea estimată a contractului este de 10,9 milioane lei, fără TVA.

Al doilea proiect prevede contrucţia a 48 de locuinţe în Bucureşti, cu o valoare estimată de 9,45 milioane lei, fără TVA.

Ultimul proiect, de 6,06 milioane lei excluzând TVA, urmăreşte proiectarea şi execuţia a 40 de apartamente în Petroşani, judeţul Hunedoara.

Contractele, cu durate de 15 luni, în cazul Cumpăna, respectiv 12 luni, pentru celelalte două proiecte, vor fi atribuite în urma organizării unor licitaţii deschise.

Termenele limită pentru primirea ofertelor sau cererilor de participare este 27 mai pentru proiectele din Constanţa şi Bucureşti, respectiv 28 mai pentru cel din Hunedoara.

SURSA: Mediafax