Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt unele dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton. Cele două vedete au prezentat foarte multe emisiuni și de asemenea, drumurile lor s-au încrucișat de mai multe ori de-a lungul timpului.

În cadrul emisiunii prezentate de Mădălin Ionescu, Metropola Tv, Andreea Marin a răbufnit la adresa Mihaelei Rădulescu.

“Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”, i-a spus Andreea Marin lui Mădălin Ionescu, potrivit Wowbiz.ro.

Întrebat dacă în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează!” de la Pro Tv, cele două vedete s-au înțeles mai bine, Andreea Marin a dat un răspuns negativ și a lansat și o serie de acuzații dure la adresa Mihaelei Rădulescu.

Se pare că ambele dive erau angajate, iar Andreea Marin a ales proiectul doar pentru că i-a plăcut ideea și pentru că a vrut să-și valorificele toate cunoștințele pe care le are.

”Emisiunea în care am apărut împreună nu era emisiunea ei. Fiecare avea rolul bine determinat, nu a avut nici o importanță pentru mine că e sau nu în emisiune. Eu am primit un rol, ca jurat, am fost întrebată dacă îmi doresc asta, mi-a fost prezentat proiectul, mi s-a părut interesant…îmi place dansul.

Mi-a fost foarte ușor să aleg dacă iau parte la acest show, sunt un profesionist. Nu decid în funcție de altcineva care apare pe acolo! N-are nici o relevanță treaba asta pentru mine, eu sunt stăpână pe mine, îmi cunosc valoarea și posibilitățile ca profesionsit! Nu trebuie să mă sperii de nimeni, nici gând!”, a spus vedeta.

Mihaela Rădulescu a jignit-o

Declarațiile Andreei Marin vin în contextul în care Mihaela Rădulescu a jignit-o în urmă cu ceva timp. Totul s-a întâmplat atunci când vedeta  a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

În respectivele interceptări DNA, „diva de la Monaco“ o jigneşte pe „zâna“ Andreea Marin,  numind-o „vită“.

În acest context, Andreea Marin susține că este alegerea fiecăruia să facă ce vrea și susține că ”atât a putut gândi” Mihaela Rădulescu în acel moment.

”Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!”, a spus Andreea Marin.

Întrebată dacă a mai existat un om în televiziune care să i se pară atât de intruziv sau deranjant, vedeta a preferat să nu comenteze.

”Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a încheiat Andreea Marin.