Andreea Marin a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia cu Ștefan Bănică: Nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut

Andreea Marin a fost invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV. Vedeta a vorbit despre relația cu Ștefan Bănică Jr. și despre ce s-a vorbit despre ea în acea perioadă. Aceasta a precizat că, în ciuda a ceea ce sa scris despre ea în perioada căsniciei cu Ștefan Bănică, ea nu s-a căsătorit cu artistul pentru a a deveni cunoscută.

„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!’, a declarat Andreea Marin la Mădălin Ionescu Show.

După divorțul celor doi au existat mai multe zvonuri legate de motivul despărțirii acestora. În timp ce unii au spus că infidelitatea lui Ștefan Bănică ar fi fost motivul despărțirii, alții au spus că ar fi vorba despre violență. Totuși, Andreea Marin a evitat să vorbească despre acest subiect. Pentru ea, Ștefan Bănică este doar tatăl copilului ei.

„N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine’, a declarat Andreea Marin.

Violeta, fiica Andreei Marin este afectată de ceea ce se scrie

Andreea Marin a declarat anterior că fiica sa, Violeta, este afectată de ceea ce se scrie în presă cu privire la părinții ei. Vedeta a mai spus că lucrurile scrise în presă sunt uneori atât de rușionoase încât copilul nu mai are curaj să vorbească despre asta cu părinții.

„Copilul nostru trăieşte astăzi în echilibru. Şi acasă şi la tatăl ei. Violeta este foarte afectată despre ce se scrie în presă. Trebuie să duci o muncă grea, să-l duci la psiholog, ca să-l aduci în echilibru. Uneori, ceea ce aud ei despre părinţii lor e atât de ruşinos încât nici nu au curajul să vină acasă şi să vorbească despre asta.

Nu încercăm să ne expunem copilul, nici eu şi nici tatăl ei. Mă gândesc ce e în mintea unui om atunci când spune anumite lucruri despre părintele copilului, gândindu-se că acel copil poate auzi”, spusese Andreea Marin la Antena Stars.