În prezent George Burcea este un actor îndrăgit de foarte multe persoane, însă puțini știu prin ce a trecut acesta înainte de a urca pe scenă.

Se pare că acesta nu a avut o copilărie prea roz, motiv pentru care, acum, George Burcea se implică într-un proiect pentru a-i ajuta pe cei defavorizați cu tot ceea ce au nevoie. În acest context, actorul a făcut și o serie de mărturisiri șocante cu privire la traumele pe care le-a trăit în trecut.

Mai exact, actorul a trăit într-o sărăcie de necrezut și a dezvăluit că știe ”cum este să nu ai ce mânca” și cum e ”să nu ai unde să dormi”, atunci când provi dintr-o familie care nu îți poate oferi lucrurile necesare pentru a te dezvolta.

”Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare.

Din fericire eu stiu cum este sã nu ai ce mânca (sau să mănânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine.”, a scris Georgea Burcea pe Instagram.

Probleme mari în familie

Pe lângă sărăcie, actorul nu s-a înțeles prea bine nici cu tatăl său. Ba mai mult, se pare că George Burcea a fost chiar la un pas să fie înjunghiat.

În prezent însă, actorul a trecut peste aceste etape dificile din viața sa și încearcă să ofere ajutor tuturor copiilor care trec prin momente dificile.

”Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astăzi îmi doresc sã fiu lângã voi, așa cum mulți au fost lângã mine în acea perioadã. Vã mulțumesc din inimã cã m-ați ales, @m_ade_m88 & Anca Busuianu”, a mai scris George Burcea.