Românii au talent este una dintre cele mai iubite emisiuni TV, iar asta se vede și din audiența pe care o strânge la fiecare ediție. Dar, în afară de formatul emisiunii și jurații joacă un rol important, ce țin telespectatorii lipiți de micile ecrane. Pe de altă parte, din formatul emisiunii nu lipsesc nici gafele juraților, iar de această dată, Andra este cea care a stârnit hohote de râs.

După ce a realizat ceea ce a spus, cântăreața a precizat că este jenată de cuvintele sale și că speră ca acest moment să fie tăiat la montaj. Însă, Pro TV a difuzat exact vorbele Andrei, potrivit Voxbiz.ro.

Ce replică a dat Andra?

”Este un bărbat care nimerește toate găurile”, a spus jurata de la Românii au Talent. Însă, artista a realizat imediat că ceea ce a spus ar putea fi interpretat într-un mod greșit.

Artista s-a referit, de fapt, la concurentul Florian Kohler, care loocuiește în Las Vegas, dar este originar din Franța. Acesta a prezentat un număr cu biliard, marea sa pasiune. Numărul său a fost unul savuros, iar în joc au intrat – fără a fi nimic premediat – Smiley, Pavel Bartoș și chiar unul dintre jurați, Mihai Petre. Lăudându-i prestația, în culise, Andra a ”scos”, fără să celebra replică.