Andra a fost pusă într-o situație fără precedent. Artista a rămas fără cuvinte după declarațiile făcute de Constantin Garbiș, concurentul de la emisiunea ”Românii au Talent”.

Se pare că acesta cântă de peste 30 de ani în Vama Veche, însă în final a decis să fie ascultat de întreaga țară, acceptând provocarea ”Românii au Talent”. Artistul a declarat că este din Medgidia și provine dintr-o familie de muzicanți și este cunoscut de un număr foarte mare de persoane.

„Sunt Constantin Garbis din Medgidia din oraşul lui Dan Spătaru. Pentru toţi prietenii din ţară sunt Jaguaru. Aşchia nu sare departe de trunchi. Tata e muzicant, nemurile mele sunt muzicanţi, fratele mamei, adică muzicanţi de elită, nu foaie verde, salcie de ăştia.

De 34 de ani cânt în Vama Veche. Când de la începutul verii până pe 20-25 septembrie. O ţară întreagă deja mă ştie. O viaţă întreagă am cântat disco, pop, rock’n roll, Cargo, Iris, astea pe pâine”, a povestit Jaguarul înainte de a urca pe scenă.

Andra a rămas mască după ce a auzit

Înainte de a cânta însă, concurentul a ținut să facă o precizare care a dat-o complet peste cap pe Andra. Acesta i-a spus că se bucură să o cunoască în persoană și a declarat că deja îl cunoaște pe soțul ei, Cătălin Măruță.

Jaguarul a mai adăugat că a petrecut de mai multe ori alături de Măruță în Vama Veche și are amintiri plăcute cu el.

„E prima dată când vă văd live, doamna Andra. Cu Măruță ne-am distrat la Vama Veche”, a declarat Constantin Garbiș.

Ceilalți jurați nu s-au putut abține și au reacționat și ei, recomandându-i concurentului ca mai bine să se abțină pentru ca artista să nu afle mai multe decât trebuie.

„ Nu spune, nu spune, că după aia îi scoate ochii acasă”, a spus Pavel Batoș. De cealaltă parte, Andi Moisescu a avut aceași reacție.

„Nu trebuia să spui, omule, că el a zis acasă că se duce la Techirghiol, la Băi”, a spus juratul.