La Bucureşti vor fi valorificate bunuri mobile şi imobile care aparţin debitorilor Akparom S.R.L. şi Săvulescu Vlad Nicolae, la Iaşi se valorifică bunuri ale debitorilor Deleanu Mihai Tudor, Amişculesei Andrei şi Usturoi Marius Florin, la Ploieşti se valorifică bunurile debitorilor Cuneşteanu Ion-Claudiu, Vlad Costel, Dinu Marian, Matei Ionel, Ciobanu Lucian şi Ciobanu Nicolae Dan, la Cluj-Napoca se valorifică bunuri aparţinând debitorilor Cioară Bogdan Nicolae, Iliuţa Titus şi Retegan Virginia, la Galaţi se valorifică bunuri aparţinând debitorilor Iacob Claudiu şi Saradjian Gevorg, la Braşov se valorifică bunuri aparţinând debitorilor Benko Janos Elemer, Benko Hunor Balazs şi Samarghitian Petru Aurel, iar la Timişoara se valorifică bunuri imobile ale debitorului Podea Florin. 

Potrivit paginii de Facebook a instituţiei, în 6 decembrie, în Capitală, va fi organizată o licitaţie pentru vânzarea unei clădiri situate în Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, în suprafaţă construită la sol de 148,07 mp, piscină şi teren aferent în suprafaţă totală de 645,80 mp, iar preţul de pornire a licitaţiei este de 1,124 milioane de lei (exclusiv TVA). ANAF precizează că preţul a fost stabilit de un evaluator independent acreditat de Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România – ANEVAR. 

Tot în Bucureşti, în data de 19 decembrie, va fi organizată licitaţia pentru vânzarea autoturismelor Audi A 4 (anul fabricaţiei 2012) – la un preţ de pornire de 38.915 lei + TVA (20%), BMW X5 (anul fabricaţiei 2005) – preţul de pornire 11.015 lei + TVA (20%), VW Polo (anul fabricaţiei 2010) – preţul de pornire 14.800 lei + TVA (20%) şi Dacia Logan, anul fabricaţiei 2008, preţul de pornire a licitaţiei 5.395 lei + TVA (20%). 

ANAF publică pe site-ul propriu circularele interne

ANAF va publica, începând din data de 5 decembrie, circularele interne referitoare la procedurile de lucru şi la modalităţile de aplicare a prevederilor legale, pentru a asigura aplicarea unitară a legislaţiei fiscale în toate structurile subordonate instituţiei, informează, luni, un comunicat al ANAF.

'Agenţia Naţională de Administrare Fiscală va face publice, din 5 decembrie, pe site-ul propriu, la rubrica 'Circulare ANAF', circularele interne referitoare la procedurile de lucru şi la modalităţile de aplicare a prevederilor legale. Această măsură va contribui la creşterea transparenţei activităţii instituţionale, la crearea unui mecanism de comunicare activ între administraţia fiscală şi mediul economic şi la asigurarea aplicării unitare a legislaţiei fiscale în toate structurile subordonate ale ANAF', se menţionează în comunicat.

Potrivit documentului, rubrica "Circulare ANAF" va fi disponibilă pe site-ul www.anaf.ro, la secţiunea Asistenţă contribuabili/Legislaţie/07.Circulare ANAF.

"Circulara este un document intern emis de ANAF, în vederea asigurării aplicării unitare a legislaţiei fiscale", se mai arată în comunicat.

Conform ANAF, priorităţile instituţiei sunt transparenţa, simplificarea şi reducerea costurilor de conformare fiscală la nivelul agenţilor economici şi a costurilor de administrare fiscală la nivelul autorităţilor publice. 

 AGERPRES