All American Clothing Co. a anunțat o colecție căreia îi pot fi urmărire originile. Asta înseamnă că fiecare pereche de blugi poate fi urmărită pe internet până la fermierii americani care au produs bumbacul prin intermediul unui număr de identificare. În acest fel oricine poate afla dacă blugii pe care îi poartă sunt într-adevăr produși în America.  

Fiecare pereche de blugi produsă de compania din Ohio este însoțită de un certificat de autenticitate, care conține acest număr de identificare. Odată introdus pe site-ul companiei, numărul face posibilită identificarea fermierilor și a fabricilor de bumbac implicate în producția blugilor.

All American Clothing susține într-un comunicat de presă că este printre printre primele companii din lume care oferă clienților această tehnologie care permite dovedirea originii produselor.

Retailerul se mândrește cu faptul că produce îmbrăcăminte care este „cultivată și cusută“ în SUA, ideea care stă la baza companiei. Cu scopul de a sprijini familiile americane și locurile de muncă prin „producerea de îmbrăcăminte de înaltă calitate în SUA, la un preț accesibil“, site-ul menționează că asigură locuri de muncă pentru a sprijini comunitățile locale.

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/1kjWgd8xWCM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>