Numai in magazinele ALTEX din intreaga tara puteti beneficia de o reducere de 20% la aspiratoare, roboti de bucatarie si fiare de calcat Philips. Reducerea se acorda pentru returnarea unui produs vechi pentru reciclare.

Astfel, aspiratorul fara sac Philips FC8732, cu putere de 1800W, reglaj electronic al puterii, filtru Hepa 12, capacitate container praf de 2l, poate fi achizitionat la pretul de 447.90 lei.

Fierul de calcat Philips GC3320 cu putere de 2300 W, talpa SteamGlide, jet abur vertical 100g/min si sistem anticalcar integrat poate fi achizitionat la pretul de numai 175.90 lei.

Robotul de bucatarie Philips HR7745 cu putere de 800W, sistem Click and Go, viteza Vario + impuls si storcator de fructe poate fi achizitionat la pretul de 423.90 lei.

Cu aceste produse pregatirile de Paste vor deveni o placere, iar curatenia de primavara se va face la standarde europene prin reciclarea ecologica a produselor vechi.

Si pentru ca Sarbatorile de Paste inseamna miros de cozonac, in magazinele ALTEX este disponibila o gama variata de masini de facut paine. Preturile variaza de la 129.90 lei pentru masina de facut paine Vortex BM1208 pana la 639.90 lei pentru aparatul pentru copt paine PANASONIC SD255 – aparat cu afisaj LCD, capacitate 1.2l, timer, 10 programe de coacere, 3 setari de rumenire, 3 setari de dimensiune a painii si multe alte facilitati.

Magazinele ALTEX ofera o gama de peste 10000 de produse la cel mai mic pret din Romania.

In plus, in aceasta perioada, in magazinele ALTEX din intreaga tara se deruleaza o ampla campanie de promovare a reciclarii ecologice a deseurilor de produse electronice si electrocasnice. Campania ofera reduceri de 250 lei, sau intre 15 si 20% din pretul produselor electronice, electrocasnice si IT.  Pentru a beneficia de reducere este necesar sa returnati in magazin sau intr-un centru de reciclare un produs vechi, indiferent daca produsul este functional sau nu.

Detalii privind campaniile in curs si regulamentul acestora sunt disponibile pe site-ul www.altex.ro sau in magazine.

ALTEX ROMANIA este liderul pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala se ridica la aproximativ 100.000 metri patrati, divizata intre 55 de magazine ALTEX si 15 magazine MEDIA GALAXY. Oferta ALTEX contine produse cu CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA, in timp ce MEDIA GALAXY se diferentiaza avand CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE.

ALTEX ROMANIA este actionar majoritar in urmatoarele companii: Complet Electro Serv – compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA – compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.