Beneficiile acestui update sunt multiple: o interfaţă mai prietenoasă şi mai intuitivă, acces rapid la aplicaţiile importante prin posibilitatea personalizării Lock-Screen-ului cu widgeturile preferate şi viteză de operare mai bună. De asemenea, actualizarea de software aduce îmbunătăţiri la procesarea imaginilor, optimizarea procesării audio, precum şi o aplicaţie de Update integrată pentru o viitoare actualizare de software mai uşoară.

Noua versiune software aduce cu ea tastatura inteligentă cu funcţie Gesture typing şi caracteristica Daydream, prin care utilizatorii îşi pot transforma dispozitivul într-o rama foto sau pot folosi modul de afişare de ştiri atunci când, spre exemplu, se află la încărcat. Procedura de actualizare este disponibilă pe website-ul companiei www.allview.ro.  

Tableta Alldro 3 Speed Quad a fost lansată în luna aprilie 2013 şi s-a impus rapid pe piaţa din România datorită caracteristicilor performante pe care le prezintă: puternicul procesor Quad Core, display-ul IPS de 9,7 inch cu rezoluţie mai mare decât Full HD, respectiv 2048×1536 px şi memoria flash de 16 GB care poate fie extinsă până la 32 GB printr-un card Micro SD. Totodată, Alldro 3 Speed Quad este prima tabletă autohtonă cu memoria RAM de 2 GB.

Device-ul poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul recomandat de 1.199 lei.