Smartphone-ul dual SIM V1 Viper are o grosime de 7,9 mm şi 125 de grame. Braşovenii au făcut un test într-un magazin de electronice dorind să vadă ce impresie lasă telefonul utilizatorilor şi la ce preţ cred aceştia că ar fi disponibil. Majoritatea celor întrebaţi au confundat noul model cu branduri precum Samsung, LG sau Apple, iar preţul a fost estimat de majoritate  undeva la 3.000 de lei.

V1 Viper este dotat cu procesor Quad Core 1,2 GHZ şi 1GB de memorie RAM, rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, iar conectivitatea 3G asigură o viteză de download de 21,6 Mbps. Smartphone-ul are ecran IPS OGS Gorilla Glass cu o diagonală de 4,7 inch, iar preţul de achiziţionare a telefonului la liber va fi de 1.300 lei (TVA inclus).

”Am dorit să venim pe piaţa din România cu un smartphone puternic, uşor de manevrat şi cu un design deosebit, care să devină cea mai bună alegere din categoria sa. V1 Viper are toate aceste calităţi şi lansăm astăzi cel mai subţire telefon din gama Allview, care rulează cel mai nou sistem de operare Android şi care este dotat cu un procesor performant” , a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

V1 Viper este dotat cu o cameră performantă OV8830 de 8MP cu funcţie de fotografiere continuă şi posibilitate de înregistrare Full HD. Partea frontală a telefonului dispune de o a doua cameră de 2MP care facilitează convorbirile video sau realizarea de autoportrete. Amplificatorul audio Yamaha şi sistemul DTS (Digital True Surround) garantează calitatea sunetului, iar căştile cu un design inovator (incluse) asigură o redare la cea mai înaltă fidelitate. Pachetul de achiziţionare va conţine trei carcase ce oferă telefonului protecţie şi un plus de eleganţă. Carcasele vin în 3 culori: alb piano, negru mat şi albastru metal.

“Vânzările de A4 All sunt fenomenale”

Oficialii companiei au declarat că au vândut 35.000 de smartphone-uri în primele şase luni ale anului, piaţa de smartphone-uri dual SIM fiind estimată la 350-400.000 de unităţi. Compania vinde peste zece modele de telefoane, iar cel mai ieftin este A4 All. “Acest smarthpone are un preţ de 329 de lei, iar vânzările sunt fenomenale”, a declarat Lucian Peticilă. Acest smarthpone se vinde şi în magazinele Cosmote cu pachetele prepay. Cel mai scump model este P6 quad care costă circa 1.500 lei. Cele mai mari vânzări alături de A4 All le înregistrează modelul P5 quad.