Alexandru Arșinel a făcut declarații de pe patul de spital. Cum se simte acum marele actor

Alexandru Arșinel l-a contactat pe Cristi Brancu direct de pe patul de spital. Așadar, marele actor a declarat în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV că este foarte bine și că nu trebuie ca lumea să-și facă griji în privința lui.

„Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine”, a declarat Alexandru Arșinel.

Actorul l-a contactat pe Cristi Brancu din salonul unde este internat în timp ce acesta era în emisiune și vorbea despre o piesă de teatru cu Valentina Fătu și Vasile Muraru.

Amintim că Alexandru Arșinel, împreună cu soția sa, au fost nevoiți să se interneze în spital deoarece au fost infectați cu coronavirus. Datorită faptului că au fost vaccinați cu ambele doze de vaccin Pfizer, cei doi nu au făcut o formă gravă a bolii.

Alexandru Arșinel s-a întors în spital

Deși au fost externați săptămâna trecută, Alexandru Arșinel a fost nevoit să se întoarcă la spital după ce s-a simțit rău zilele trecute.

În urmă cu câteva zile, el a precizat, în cadrul emisiunii ”Sinteza zilei”, de la Antena 3, că forma de coronavirus pe care a avut-o a fost ușoară spre medie și că medicii i-au spus că au înregistrat câștiguri deosebit de pozitive.

„Hai să zic că e o formă ușoară spre medie, doctorii îmi verifică simptomele, evoluția, mi-au spus că în mod special la cazul meu și al soției mele au înregstrat câștiguri deosebit de pozitive. Mi-a părut bine, pentru că este vorba de pielea mea”, a declarat Alexandru Arșinel în cadrul emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3, în urmă cu câteva zile.

Aminim că actorul a mai avut probleme de sănătate în trecut, suferind un infarct și un transplant de rinichi. De aceea a fost nevoit să se vaccineze, având în vedere riscurile mari la care s-ar fi expus dacă se îmbolnăve.