Pe piata romaneasca exista o oferta foarte larga de aplicatii software de gestiune pentru companii. Este o piata vie, in permanenta miscare, pe care apar si dispar produse si producatori, optiuni, servicii, functionalitati.

Caracteristicile tehnice variaza, preturile urca si scad, iar criteriile de evaluare se modifica, ramificandu-se exponential. In acest context, alegerea solutiei optime pentru o anumita companie implica o documentare asidua si o triere atenta a datelor relevante, avand in vedere oferta variata a pietei si informatiile incomplete sau subiective oferite de companiile direct interesate sa-si vanda propriile produse.

Un grup de consultanti independenti, cu multi ani de experienta in evaluarea, selectarea si implementarea solutiilor de tip ERP si a solutiilor software complementare (CRM, WHM, SFA, BI HR etc.)  au avut initiativa de a veni in ajutorul managerilor prin crearea Comunitatii ERP (www.ComunitateaERP.ro): locul unde sunt centralizate, selectionate, indexate si actualizate toate informatiile legate de sistemele de gestiune, indiferent daca este vorba despre o solutie pentru o companie mare, mijlocie sau mica si pentru orice domeniu de activitate.

Gandit si pus in aplicare ca o solutie de gestionare a informatiei din domeniu, site-ul www.ComunitateaERP.ro ajuta persoanele de decizie din companii sa gaseasca raspuns la toate intrebarile legate de cautarea, evaluarea, achizitia, implementarea, optimizarea si mentenanta sistemelor de gestiune a intreprinderii, optimizand si simplificand procesul de informare, analizare si selectie a solutiei de gestiune potrivita pentru fiecare companie.

ComunitateaERP (www.comunitateaerp.ro) este, in cateva cuvinte:

  • o sursa de informatii complete, o „vedere panoramica” asupra pietei – ceea ce inseamna o economie de bani si timp pentru cei care doresc informatii din acest domeniu;
  • o sursa de informatii corecte, standardizate, verificate, actualizate si validate de profesionisti cu experienta practica indelungata – ceea ce se traduce printr-un nivel superior al calitatii informatiilor oferite;
  • un mediu interactiv – asigurand astfel promptitudine si profesionalism in obtinerea de raspunsuri corecte la intrebarile si solicitarile de specialitate;
  • o baza de date mereu in crestere de produse/servicii, cu posibilitatea de a le compara/ analiza – garantand astfel o eficienta superioara a procesului decizional.

La numai 4 saptamani de la lansarea site-ului, www.comunitateaerp.ro promite sa devina in foarte scurt timp locul de intalnire al tuturor celor interesati de sistemele de gestiune de tip ERP si nu numai, indiferent de domeniul de activitate si de complexitatea informatiilor cautate.