În urmă cu câteva zile, surse ziare.com  au dezvăluit faptul că părinții Simonei Halep sunt împotriva căsătoriei dintre ea și Toni Iuruc. Se pare că, principalele motive pentru care aceștia nu sunt de acord cu relația sunt diferența mare de vârstă dintre ei, dar și faptul că Toni Iuruc a mai fost căsătorit.

Totuși, ultima postare a sportivei de pe contul personal de instragram dă totul peste cap. Acesta și-a filmat nepoata care îi cânta ”La mulți ani”, spunând inclusiv ”Simona să trăiască și Toni să o iubească”, semn că familia Simonei este de acord cu relația dintre cei doi, ba chiar și nepoțica își dorește ca cei doi să se căsătorească.

Astfel, filmarea publicată de sportivă șterge toate speculațiile potrivit cărora familia ei nu ar fi de acord cu relația celor doi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️❤️❤️

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

 

Radu Banciu nu este nici el prea încântat

De cealală parte, realizatorul Tv Radu Banciu s-a arătat revoltat de alegerea făcută de Simona Halep atunci când l-a ales pe Toni Iuruc drept partener de viaţă. “O să spuneți că la ei e cu tradiție… Lasă-mă cu tradiția!”, a declarat realizatorul emisiunii “Lumea lui Banciu”.

„O văd pe Simona Halep la brațul lui Toni Iuruc… Ce ghinion am avut și aici! Ca neam mă refer. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils? Că este îndrăgostit până peste urechi de Elina Svitolina, mai nasoală ca Simona Halep.

Iat-o, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Sau ce? În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele lumii, aș fi fugit în lume. Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, și mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă. Și înapoi nu mă mai întorceam.

O să spuneți că la ei e cu tradiție… Lasă-mă cu tradiția! Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu Ciuruc? Ce tradiții sunt astea, bă?”, au fost replicile agresive ale realizatorului TV la adresa Simonei Halep.